Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Луиз Хей » Благодарност
Благодарност [52] Медитации за изцеление на живота [127]
Излекувай живота си [9]



Благодарността: естественото проявление на любящото сърце


Благодарността насочва вниманието ни
към хубавите неща в живота.
Тя се докосва до нещата, с които сме благословени,
и ги умножава.
Когато изразяваме радостно признателността си,
тя отваря сърцата ни и ни позволява
да изпитвахме повече любов.


Любовта е силата, която лекува живота ни, любовта е силата, която в крайна сметка ще излекува света.
Благодарността произтича от любовта. Тя е естествената проява на любящото сърце. Затова, когато изразяваме благодарност, ние се хармонизираме със силата, която ни лекува. Отправянето на благодарност и похвала разпространява целебна енергия и прави живота ни и света по-хубаво място за пребиваване. Всеки път, когато изразим признателност, ние помагаме за изцелението на света.
Благодарността проектира положителни вибрации в атмосферата и нашата доброжелателна вселена откликва.
Затова възпитаването на „благодарствена нагласа" е жизненоважно. А то започва, като забелязваме всичко хубаво, което вече имаме. Изброяването на благословиите ни е един от най-сигурните начини да повдигнем духа си.
Това винаги пренасочва енергията към нещо положително и желано. Ако се чувствате потиснати или тъжни, започнете да благодарите за всички хубави неща в живота си.
Изразете благодарността си за всички благословии, които имате. Търсете ги - те са там. Това ще промени енергията ви. Кажете „Благодаря" на живота за хубавите неща, които вече изобилно присъстват във вас и около вас.
Фактът, че сте живи и усещате дара на живота, е огромна чест. Всеки нов ден е изпълнен с нови възможности, които можете да изживеете. Всеки нов ден ви дава шанс да започнете отново. Можете да бъдете прекрасния човек, който сте. Какъв благослов! Слаба Богу, че сте тук, готови и способен да допринесете с талантите и дарбите си за този свят. Светът има нужда от вас и животът е благодарен, че ви има. Сега е моментът да благодарите за себе си. Когато изразявате благодарност, вие издигате вибрациите около себе си на по-висока честота. Така създавате положителна енергия, която се излъчва от вас и се връща при вас под формата на прекрасни преживявания. Ставате магнетични. Хубавите неща и хубавите хора гравитират към вас, защото компанията ви е приятна и забавна. Благодарствената нагласа е естествено привлекателна. Тя има силата да превръща предизвикателствата във възможности, проблемите - в решения, а загубите - в печалби. Тя променя енергията, разширява хоризонта и ни позволява да видим онова, което е невидимо за човек с ограничена нагласа.
Дори в най-мрачните си часове можем да възпитаваме благодарствена нагласа. Независимо какво се случва около нас, можем да изберем да реагираме по начин, който ще ни помогне да се поучим и израснем. Когато гледаме на трудностите като на възможности за израстване, можем да бъдем благодарни за уроците, които научаваме от тези тежки преживявания. Във всяко преживяване има дар.
Изразяването на благодарност ни позволява да го открием.
Когато сме искрено признателни за всичко, което животът ни предлага, ние виждаме Светлината в себе си и във всички останали. Виждаме всеки и всичко като потенциална благословия.
Благодарността е молитва за умножаване на хубавото. Тя привлича изобилие и щедрост. Аз мисля, че думите „Благодаря ти" са две от най-красивите думи в нашия език. Те карат лицето на другия да грейне и му показват, че е ценен. Това отваря вратата към сърцата ни и ни позволява да се чувстваме свързани.
Всяка сутрин след събуждане първите думи, които излизат от устата ми, са „Благодаря ти". Това ми позволява веднага да се почувствам свързан с Бога и изпълва сърцето ми с любов. Благодарен съм, че съм жив и дишам и имам още един ден, който да изживея пълноценно и богато.
Благодарен съм, че съм тук и участвам в щедрото изобилие на вселената.
Изобилието на живота е тук за всички нас. Когато изразяваме любов и благодарност, ние хармонизираме енергиите си и се пробуждаме за знанието, че собственият ни живот е част от това изобилие.
Ето няколко съвета за възпитаване на благодарствена нагласа:
През целия ден казвайте думите „Благодаря ти" мълчаливо или на глас. Нека Бог вижда щастието ви, че сте живи и участвате в преживяването, наречено живот. Кажете „благодаря" на себе си, на другите и на света. Нека благодарствената нагласа се разпростре нашироко.
Водете си книга за благодарности. Записвайте всичко хубаво, за което сте благодарни в живота си. Не забравяйте да включите неща като електричеството, водата, канализацията, технологията и всички съвременни удобства, които често пропускаме. Ако не можете да ги запишете физически, направете го мислено. Възславете постигнатия от всички нас напредък.
Когато преминавате през трудни периоди, погледнете преживяванията и кажете; „Зная, че това е тук, за да ме благослови, и съм готов да видя дара в това преживяване. Нека уроците ми се разкрият и нека стана по-силен и по-прозорлив".

Благодаря ти... .Благодаря ти... .Благодаря ти ... Благодаря ти...


Дениъл Т. Пералта е учител-метафизик, завършил психология на осъзнаването в Университета в Антиохия. Преподавал е заедно с Луиз А. Хей и работата му е свързана с най-различни хора - от деца в държавните училища до умствено и емоционално изоставащи. Понастоящем Дениъл работи с лишените от свобода в затворите. Освен това Дениъл беше водещ на „Самоуважението: да намериш силата!"- интерактивно телевизионно предаване по образователния Канал. Той живее в Хаваи.

Дениъл Т. Пералта
Папка: Благодарност | Разгледан: 829 | Любовен | Еротичен | Дневен | | Дар Добавил: Пими
Контакт         54.87.17.177           Четвъртък          28.03.2024, 23:40