Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Луиз Хей » Благодарност
Благодарност [52] Медитации за изцеление на живота [127]
Излекувай живота си [9]



Благодарността е приятна!

Важно е да отделяте време за благодарност. Когато се вгледате в себе си и в живота си, може да ви е по-лесно да видите лошото, отколкото хубавото! Но помнете; негативното мислене намалява самоувереността ви и влошава още повече трудните ситуации. Онези от вас, които вярват в самоизпълняващите се пророчества, разбират, че е по-добре да отворят ума и сърцето си за хубавите неща, които може да се случат, вместо за лошите. Сигурна съм, че повечето от нас си спомнят красивите, прости моменти в живота, като например усмивката, разменена с непознат в супермаркета.
Не би ли било прекрасно, ако можехме да замразим тези моменти във времето, за да оценим по достойнство протегнатата ръка, споделения смях в киното или мълчаливата утеха! Всеки ден ни предлага причина за благодарност и ние трябва да търсим тези специални моменти и да ги помним. Здравето, възможността да помагаме на другите и подкрепата на добри приятели са причини за благодарност. Нищо в живота не бива да се приема за даденост. Аз лично всеки ден благодаря на моите родители, че са ми дали свободата да вземам сама решения в живота си. Вътрешната сила идва от осланянето на единствения човек, който може да ти помогне - на себе си!
Винаги съм се впечатлявала от песента „The West Things in Life Are Free" („Най-хубавите неща в живота са безплатни"). Благодарността е безплатна - няма цена.
Природните чудеса като разцъфналите цветя, ярките багри на есенните листа и синьото небе ни напомнят за простите удоволствия в живота. Спомням си как една моя приятелка, която преминаваше през много тежък период, ми каза: „Благодарна съм, когато слънцето блести, тъй като ме изпълва с положителни чувства". Аз се усмихнах и й казах: „Слънцето грее не над нас, а вътре в нас".
Събуждам се всеки ден и съм благодарна, когато чуя телефонния звън, защото знам, че някой от приятелите ми се обажда да провери дали съм добре. Благодаря на Бога, че мога да погледна през прозореца към езерото и да започна спокойно деня. Мнозина от нас имат същите възможности и е много важно да ги оценяват. Онези, които е трябвало да се борят за хубавите неща, могат да бъдат благодарни, че са имали енергията и силата да се борят за онова, в което вярват. Ако вярваме в себе си, собственото ни самоуважение ще ни отведе там, където трябва да бъдем.
Когато нашата пътека ни изправя пред тежки житейски уроци, най-добре е да се поучим от тях и да продължим. Надеждата, вярата и оптимизмът ни дават силата да издържим до утре. Животът може да бъде истинско предизвикателство, но нашите мечти ще се осъществят, ако сме благодарни за онова, което вече сме получили.
И накрая, можем да бъдем благодарни за смелостта, която ни позволява да поемаме рискове, тъй като вярата в себе си е най-важната сила, с която разполагаме. Всички ние сме способни да получим любов, приятелство и знание, преди животът да отмине край нас. Онези, които разбират колко е важна благодарността, могат да насърчат другите да си дадат сметка за собствените си специални моменти.
Благодарността е приятна!

Силвия Фридман е астролог, консултант по човешкото поведение и анализатор на почерка от над 20 години и е участвала като гост и експерт в множество телевизионни програми, включително предаването на Опра и „ЕйЕм Чикаго". Силвия живее в Чикаго и е автор на „Звездите във вашето семейство: Влиянието на астрологията върху отношенията между родители и деца".

Силвия Фридман
Папка: Благодарност | Разгледан: 702 | Любовен | Еротичен | Дневен | | Дар Добавил: Пими
Контакт         3.238.161.165           Четвъртък          28.03.2024, 22:22