Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Луиз Хей » Благодарност
Благодарност [52] Медитации за изцеление на живота [127]
Излекувай живота си [9]



Кръгът на благодарността

Научих се да изразявам благодарност, като гледах от другите хора. Отначало не ме биваше много. Често забравях или просто не бях в настроение. Освен това смятах, че те няма да забележат липсата на признателност. Беше като да поднесеш дар, който околните така или иначе не очакват. Но в случаите, когато настроението ми беше подходящо и поднасях на някого искрената си благодарност, винаги се случваше нещо магическо. През тялото ми преминаваше радостна вълна и магнетично ме свързваше с другия човек. Започнах да си напомням по-често да изразявам благодарност.
Обичам да изпробвам различни начини за изразяване на благодарност, за да видя какво е усещането. Да изненадваш хората с „Благодаря" е много забавно - лицата им винаги светват и ние се смеем и се държим за ръце известно време. Благодарността обагря в розово целия ми живот.
Колкото по-благодарна съм за всичко в живота си, толкова повече причини за благодарност откривам. Има ги големите неща като моето „племе", т.е. приятелите и семейството ми. Има ги личните неща като доброто ми здраве и прекрасната кариера. И благодарността достига чак до дребните неща - свежите цветя, купата с портокали, огъня в камината. Благодарността кара всяко нещо да засияе!
Означава ли това, че понеже съм благодарна за храната на трапезата си днес, скоро ще изразявам признателност за всеки в общността, региона и света, който има изобилна храна? Възможно ли е моята благодарност за мира в моя квартал днес да означава, че скоро ще имам възможността да благодаря за мира на Земята?
Решила съм, че отговорът е „ДА"- кръгът на благодарността се увеличава всеки ден. Една благодарна мисъл и попадате в него. А щом това стане, наблюдавайте как кръгът расте.

Тера Катрин Колинс практикува, преподава и изнася лекции върху фън шуей - китайско изкуство за правилното разположение в Сан Диего. Тя учи хората да виждат през своите „фън шуей очи", за да живеят в оптимална хармония, комфорт и баланс. Тя е автор на „Западен наръчник по фън шуей: да внесете баланс, хармония и благополучие в заобикалящата ви обстановка".

Тера Катрин Колинс
Папка: Благодарност | Разгледан: 842 | Любовен | Еротичен | Дневен | | Дар Добавил: Пими
Контакт         18.117.251.51           Вторник          23.04.2024, 09:22