Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Луиз Хей » Благодарност
Благодарност [52] Медитации за изцеление на живота [127]
Излекувай живота си [9]



Благодарствени размисли

Когато обърна поглед назад към живота си и видя колко невероятно се е развил с всички уроци, научени от Учителите, които ми помогнаха да се вгледам в тъмните ъгълчета на живота си, се изпълвам с благоговение пред чудото живот! Така че, да, наистина съм благодарна - в някои моменти повече, отколкото в други, но въпреки това изпитвам смирена благодарност за възможността да живея в този светъл период от историята на нашата планета.
Благодарността е много важна за качеството на живота. За себе си знам, че когато изпитвам благодарност, тогава съм широко отворена за всичко добро, което може да дойде при мен. Обратното също е вярно. Ако нищо не се случва в живота ми, просто трябва да проверя барометъра на благодарността и тогава виждам, че затвореното сърце е блокирало пътя към Първоизточника на щастието, радостта и блаженството.
При мен вече се е превърнало в навик да действам „така, сякаш" - тоест, действам така, сякаш съм благодарна, дори когато ми е трудно да създам неопределимото усещане, което се появява естествено, когато си благодарен и признателен. И не след дълго аз СЪМ благодарна! Създала съм си ритуал да си напявам за всички неща, за които съм признателна, докато шофирам. Започвам песента с проста благодарност за нещо дребно и това отприщва безкрайна поредица от неща, за които съм признателна. Тази практика е особено въодушевяваща, ако не съм в настроение. Мелодията или песничката става все по-съзидателна и скоро забелязвам, че се усмихвам на себе си, което между другото е страхотен начин да ентусиазирам и забавлявам своя най-добър приятел - СЕБЕ СИ!

Друго нещо, което обичам да правя, е да казвам „Благодаря"! И добавям към това думата „Да"! както казва Луиз Хей в чудесното си утвърждение: „Аз казвам „ДА" на живота и животът ми отвръща с „ДА"!" С този вид химия в главата и тялото, енергията, която се излъчва от вас и докосва всекиго и всичко, няма как да не се върне при вас и то многократно увеличена!
Понякога забравяме, че сме божествени създания и че намерението на Създателя е било да се наслаждаваме на живота! Нашите уроци могат да бъдат изпълнени с радост вместо с толкова много болка и когато нагласата ни идва от любящата, благодарна и признателна част от сърцето, Учителите, ангелите и Водачите ни помагат още повече. Когато помолим за помощта им, можем да бъдем безкрайно благодарни за тази планетарна йерархия, повече от готова да ни помогне. Тогава осъзнаваме, че никога не сме сами в своя път.
Забелязвам, че колкото по-голяма е готовността ми да изказвам благодарност за дребните неща в живота ми, по-големите неща като че ли просто се появяват от най-неочаквани места и аз неизменно очаквам с нетърпение всеки ден с всичките изненади, които той ми носи!
Затова, ако животът ви не е наред в момента, може би благодарствената нагласа има нужда от любящо коригиране. Решете и заявете, че сте готови да бъдете по-благодарни и вижте как даровете на живота потичат към вас. Освен това, бъдете готови да давате.
Колкото по-благодарни сте, толкова повече хубави неща ще ви се случват; колкото повече давате, толкова повече ще получавате. Колко е хубав животът! Такъв е. Нека да бъде!

Керълайн А Бретън е съосновател на „Лайфстрийм Сентър - Роунок", единствения холистичен лечебен център във Вирджиния, тя е и ръкоположена свещенослужителка. След като завършва две от интензивните програми на Луиз Хей, в продължение на няколко години Керълайн провежда семинари и курсове в Съединените щати и в чужбина върху книгата па Луиз Хей „Излекувай живота си" и бестселъра Редфийлд „Селестинското пророчество".

Керълайн А. Бретън
Папка: Благодарност | Разгледан: 944 | Любовен | Еротичен | Дневен | | Дар Добавил: Пими
Контакт         3.145.16.90           Събота          20.04.2024, 17:12