Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalХороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
pims.m
 Пими ®

Страница 1 из 11
Форум » » » Планът Протал - Пиер Дюкан » Обличайте се по-леко
Обличайте се по-леко
Тази мярка е подобна на предишната, но двете могат да се комбинират.
През зимата, понякога дори през есента, много по-често по навик, отколкото по необходимост, вие вадите от гардероба комплекти от пуловери и зимно бельо. Нощем много хора трупат върху себе си одеяла не толкова от истинска нужда от топлина, колкото заради удоволствието да се почувстват добре загърнати.
Откажете се по избор от една от тези три източници на топлина - дебелото бельо, пуловера или допълнителното одеяло. Тази мярка ще ви лиши от още 100 калории дневно.
Освен това затлъстелият трябва да знае, че не му се препоръчва да носи тесни дрехи. Облеченото тяло винаги леко се поти и изпаренията, които понижават температурата на тялото, трябва да се насърчават, като се носят възможно най-широки дрехи.
Дойде ли часът на енергийната равносметка, достатъчно ще е да съберете изразходваните калории, за да разберете колко е важен студът за стабилизирането на теглото.

Организмът изразходва при изпиването на 2 литра студена вода (4°) 60 калории

при изсмукването на 6 подсладени ледчета 60 калории

при вземането на душ с температура на водата 25° за 2 мин 100 калории

при намаляването на околната температура с 3° 100 калории

при отказването от дебело бельо, пуловер или одеяло 100 калории

Общо 420 калории

Горната таблица показва съвсем ясно ефикасността на изброените мерки.
Читателят, който би се усъмнил в това, трябва да знае, че аз се позовавам на физиологическа реалност, при това много логична. Как да се усъмним, че поддържането на температура от 37 градуса на организма си има своята калорийна цена и че тази цена варира според околната температура и контакта със студа. Всеки знае от опит колко топлина отива на вятъра, когато вратите и прозорците на един дом са зле уплътнени. А нашето тяло действа на същия принцип - разхищението на топлината може да се използва, за да се противодейства на изключително пестеливата енергийна природа на дебеланкото.
В заключение, макар охлаждането да не е достатъчно, за да осигури отслабването на затлъстелия, то е много полезно в случаите на трудна стабилизация на теглото, когато понякога е необходимо твърде малко, за да се преобърне тенденцията. Скромните, но редовно печелени от студа калории, могат да дадат своя принос за успеха.
И накрая, има един аргумент, по-убедителен от всички други - опитът от прилагането на тази техника. Онези, които мислят достатъчно трезво, за да си дадат сметка за съпротивата на организма си, които спазват много сериозно режима за окончателното стабилизиране на плана Протал и които въпреки всичко виждат как стрелката на кантара се колебае да спре на любимата им цифра, трябва на всяка цена да изпробват за няколко седмици ефекта от охлаждането. След този кратък период те няма да имат нужда от убеждаване.
За хората, чието предразположение е по-слабо, тази техника не е необходима. Те могат все пак да я прилагат епизодично, през особено опасни за теглото им периоди - отпуск, празници и пр. - или да изберат един или два елемента от нея.
Ще подчертая накрая, че топлината и удобството размекват, докато студът мобилизира, подтиква ни към мускулно и интелектуално усилие и засилва функционирането на тироидната жлеза. Познавам сума ти тъжни индивиди, които запяват под хладния душ.

Избягвайте претоплените помещения

Затлъстелият трябва да знае, че температура от 25° през зимата в апартамента усилва предразположението му към напълняване.
За него, както и за всеки кандидат за стройна фигура, намаляването на тази температура с три градуса принуждава тялото да изгори 100 допълнителни калории дневно, равни на двайсет минути тичане.

 
Форум » » » Планът Протал - Пиер Дюкан » Обличайте се по-леко
Страница 1 из 11
Поиск:
Monthly Horoscope | Horoscopes | Chinese Horoscopes | Music | Business, Careers (2) (3) (4) (5) | Colleges | Cosmetics | Business, Careers /// College, Universities / Business /// Business / College, Universities, Careers / Films, Movies / Cosmetics /// Business / Cosmetics / College /// Business / College / Top Movies / Tatuajes /// College / Cosmetics / GSM / Business /// Cosmetics / College, Universities / Hard Dance / Business /// Business / College, Universities / Tehno / House Mix / Massage Music /// College, Universities / Business / Tokio Hotel /// College, Universities / Business / Enigmatic Hits / Super Driving Hits /// College, Universities / Business / Buddha Bar / Links / Surprise | Surprise2

Контакт         50.19.34.255           Четвъртък          22.02.2018, 01:02