Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Диети » Лунна Диета
Лунна Диета
Единственият спътник на земята – Луната, влияе освен на приливите и отливите, както всички знаем, но и на някои процеси в човешкото тяло, поради голямата концентрация на вода в него (около 70% от тялото ни е именно вода). Диетолозите твърдят, че е възможно да регулираме телесната си маса, спазвайки определена диета спрямо лунните фази.

Какво представлява лунната диета?

Казано на кратко лунната диета е течна диета, стриктно ръководена от лунните фази. При настъпване на дадена фаза на луната, в точно определения час започва вашата течна диета, и завършва след 24 часа. През тези 24 часа трябва да приемате само течности: вода, чай и сокове. Като чаят се пие с мед вместо захар, а соковете да са без консерванти – най-добре е да си направите фреш от сезонните плодове, ако ли не по-добре е да пиете домашно приготвени компоти или сокове, в тях има захар, но в сравнение с “100%-ните сокове” предлагани в търговската мрежа, бледнеят пред множеството консерванти и оцветители, който са противопоказни за вашата диета. Алкохолът също е течност, но предполагам сте запознати с въздействието му към каквато и да е диета.

Фази на луната:

Луната има четири фази, от които зависи вашата диета, с други думи средно един път седмично не трябва да ядете нищо. За начинаещи е почти задължително да си изберат само една фаза (най-често пълнолуние) и така гладувате само един ден в месеца. Фазите ще намерите на всеки един календар, ако се вгледате внимателно, на някои дори са дадени с точно определеният час, също така има и лунни календари които може да закупите от книжарниците за стотинки.

Няколко полезни съвета: Целта на лунната диета не е да огладнеете хубаво за двадесет и четири часа и на двадесет и петия да започнете да се тъпчете или да продължите стария си начин на хранене. Някои хора не могат да гладуват и това се отразява на теглото им, защото след гладуване настъпва “вълчи глад” и увеличавате с пъти килограмите които сте свалили. Ако водите активен начин на живот, едва ли лунната диета е подходяща за вас, но това решавате вие.

След завършването на лунната диета, направете лека захранка с храни които няма да натоварят организма ви, в никакъв случай мазно или пържено. Добър избор е варени пилешки гърди.

 
Форум » » » Диети » Лунна Диета
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         3.138.134.107           Събота          20.04.2024, 14:28