Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Диети » Как се провежда едно гладуване
Как се провежда едно гладуване
Започнете с не повече от двудневно гладуване, впоследствие може да го увеличите на три дни. Продължителността на едно такова гладуване може да увеличите най-много до седем дни, по-продължително гладуване в домашни условия не се препоръчва, да не кажем - забранява се. Ако проведете едно такова гладуване, може да повторите процедурата, но след прекъсване не по-кратко от няколко месеца.

В течение на гладуването не трябва да се яде абсолютно нищо. Може да пиете само вода - често и в малки количества. Необходимо е да изпивате на ден по 1,5-2 литра течности. Освен чистата вода можете да си позволите слаб шипков или зелен чай.
При много силно усещане за глад, което е най-изразено в първите два дни, може да добавите към водата 1-2 чаени лъжички лимонов сок или 1 чаена лъжичка мед.
Предния ден си направете клизма с 2 литра вода с 1 лъжичка лимонов сок. В следващите дни на гладуването е необходимо да си правите клизма всеки ден. Клизмите са нужни, тъй като организмът започва да всмуква и малкото останала в червата храна, а това са най-вече шлаки, токсини и други подобни, които само го тровят.

Забранен е приемът на каквито и да е лекарства. Трябва повече да се движите и да излизате на чист въздух, но без да се преуморявате. Препоръчва се най-вече ходене, лека гимнастика, лек физически труд, игри. Правете си масаж и водни процедури - особено полезен е контрастният душ. Почивката е много важна. Знайте също, че тялото трябва да бъде на топло.

 
Форум » » » Диети » Как се провежда едно гладуване
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         18.117.81.240           Четвъртък          25.04.2024, 17:06