Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Медицинска Астрология » Диета за Рибите
Диета за Рибите
На Рибите им е нужна храна, богата на протеини, която дава енергия и правилно функциониране на клетките. Протеините освобождават клетката от ненужното количество течности. Те помагат за изграждане на мускулите и помагат да се съхрани изправената стойка. Ако в менюто преобладават захари и мазнини, осанката веднага започва да се деформира, което се отразява на червата и стомаха. Храната не трябва да се преварява, защото стените на червата не могат да се справят с функциите си да предвижват храната с вълнообразни движения.

За обезпечаването на организма с протеини помага постното месо, яйцата, рибата, сиренето, киселото мляко и орехите. Здравето на Рибите в голяма степен зависи от наличието на железен фосфат в кръвта, който способства за храненето на организма с кислород. При неговия дефицит може да възникне анемия, ниско кръвно налягане, депресия, заболявания на жлезите с вътрешна секреция, отоци и тъпа пулсираща болка в главата. Всичко това може да бъде съпроводено с чувство на умора. За щастие, тази сол присъства в обикновената храна, но част от нея се унищожава при варене. Много полезни са спанака, говежди черен дроб, постно говеждо месо, фасул. Жените и децата като правило в голяма степен страдат от дефицит на желязо. Жените го губят по време на месечния си цикъл, а на децата е нужен, за да растат.

Зодиакалният минерал на Рибите е - органичния йод. Неговата липса предизвиква увеличение на щитовидната жлеза, прекалена сухост на кожата и разстройства в терморегулацията. На Рибите може да им бъде хладно, когато на всички е топло. Най-добрият източник на органичен йод са продуктите на морето и океанската риба. Йодираната сол е неудовлетворителен източник. Растенията, които хармонират на знака са - девисил и морски водорасли.

 
Форум » » » Медицинска Астрология » Диета за Рибите
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         44.193.208.105           Петък          29.03.2024, 17:51