Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Медицинска Астрология » Диета за Водолея
Диета за Водолея
Ако няма други показания, свързани с разположението на планетите, храната не заема много важно място в живота на Водолеите. Те могат да получат удовлетворение от прекрасно подредената маса, украсена от изискани блюда и не по-малко удоволствие от простата храна, приготвена непретенциозно.

Водолеите се управляват от Уран, много силна планета, макар и разположена далече от Земята. Физиологичното й влияние се свързва с тенденцията към спазми, слабо кръвообращение, особено в краката и бъбреците. Затова диетата на Водолея трябва да се допълва от витамин С и рутин, за да се укрепва венозната система. Ежедневното приемане на витамин Е помага да се предотвратят съдовите заболявания, особено след 35 годишна възраст.

В ежедневното меню трябва да бъдат включени - кайсии, лимони, ябълки, круши, грозде и ананаси. Неблагоприятното разположение на Уран в момента на раждане отслабва изработването на хормони, регулиращи калциево-натриевия баланс. В резултат се получава нервно напрежение, раздразнителност и умора. Недостигът на калций трябва да се попълва с мляко, твърдо сирене, зелена горчица, ряпа, соя и бадеми.

Клетъчната сол на Водолея е натриев хлорид, т.е. трапезна сол. При нейния дефицит водата в организма не може правилно да се разпределя. Може да се развие водянка, възпаление на слизестите тъкани, налудничави състояния. Този дефицит за съжаление не се попълва с добавянето на сол в храната. Излишеството на трапезна сол може само да нанесе вреда - главоболие и болести на бъбреците, високо кръвно налягане. Храните, които съдържат тази сол са - карфиол, зеле, спанак, моркови, репички, леща, житни култури, океанска риба и морски продукти, ябълки и смокини.

 
Форум » » » Медицинска Астрология » Диета за Водолея
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         18.218.129.100           Събота          20.04.2024, 01:37