Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Медицинска Астрология » Диета за Стрелеца
Диета за Стрелеца
Основното правило за хранене на Стрелеца е да се избягва тлъста храна и подправки. Юпитер влияе на черния дроб и артериалната система и при неблагоприятно разположение на звездите предизвиква нарушения в неговото функциониране. Екзотичните храни и десерти са особено привлекателни за типичния Стрелец и предизвикват излишък на киселинно-образуващи елементи в кръвта. Също така наситените мазнини и холестерин се натрупват по стените на артериите, което способства за нарушаване на кръвоснабдяването на краката и стъпалата. Спазмите на краката и стъпалата могат да му попречат да спи. Дефекти на коронарните артерии предизвикват сърдечни пристъпи и могат да запушат мозъчните съдове.

За да функционира правилно черния дроб, е необходимо организма да се снабдява с витамините С и група В. Витамин С спомага за борбата с отровите, които постоянно влизат в кръвта чрез храната, която се обработва с токсични добавки. Този витамин помага в борбата със спукването на капилярите. Един от витамините в групата В - Холин, помага на организма да преработва мазнините. Неговият дефицит предизвиква разрушителни промени и гибел за клетките на черния дроб. Съдържа се в прораслата пшеница, жълтъка на яйцата, соята.

Необходимият на Стрелеца - силициев двуокис, в естествен вид се среща като кристала кварц. Той е нужен на задстомашната жлеза, мускулите, костите, съединителната тъкан на обвивката на мозъка и нервите. Тя е добър изолатор и помага да се задържа топлината по време на студ. Помага при зарастване на гнойни рани, защото се намира на повърхността на кожата. Дефицитът на тази сол в организма се проявява в отсъствие на блясък в косата, слаби и чупливи нокти и възпаление на очите. Източник на лесно усвояем силициев двуокис е ядливата кора на плодовете и зеленчуците, неизлющения ориз, узрелите вишни, пащърнак, смокини, овес, ягодите, сушените сини сливи.

 
Форум » » » Медицинска Астрология » Диета за Стрелеца
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         3.141.244.201           Вторник          16.04.2024, 11:19