Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Медицинска Астрология » Диета за Скорпиона
Диета за Скорпиона
Скорпионите обичат да хапнат вкусно, но не умеят да готвят, освен ако Луната и Венера не са в добра комбинация. Имайки високо съдържание на липиди в кръвта, Скорпионите трябва да избягват тлъста храна. Наситените мазнини от животински произход са причината за високия холестерол, високо кръвно налягане и сърдечни пристъпи. Премахвайки мазнините от месото, избягването на масло и сметана, може да се стигне до нужния баланс. Освен това, нискокалоричната храна помага да се съхрани теглото в норма, което е трудно в зряла възраст. За да се обезпечи на организма линолова киселина е необходимо да се използват наситени растителни мазнини. Храненето трябва да съдържа много протеини и да включва освен постно месо, морски продукти, дивеч, яйца, кисело млеко, орехи и бобови растения.

Минералната сол на Скорпиона - калциев фосфат помага за възстановяване на епителната тъкан и помага да се запази естествената съпротива на организма към болести, предотвратявайки струпването на органични шлаки. Често пъти първия признак на дефицит на такава сол е хрема, респираторни инфекции. Недостигът й може да предизвика възникването на гнойни огнища, плеврити, бъбречни разстройства и болести на черния дроб.

За да постъпва нужното количество от този елемент, трябва да се употребяват свежи плодове и зеленчуци. Основни източници са - лук, аспержи, зеле, чесън, горчица, репички, вишни, синя слива.

Растенията, които Скорпиона може да използва за хранене и лечение - базилик, коприва, пелин. Трябва да допълва храната си с витамините С, Е и групата В и с препарати, съдържащи желязо.

При констипация /запек/ е желателно да се избягват разхлабителните таблетки. Те облекчават само симптомите. Пресни плодове и зеленчуци, съдържащи целулоза храни , червени чушки, петмез, са по-доброто решение.

 
Форум » » » Медицинска Астрология » Диета за Скорпиона
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         44.204.94.166           Четвъртък          28.03.2024, 12:07