Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Медицинска Астрология » Диета за Везните
Диета за Везните
Везните трябва да избягват храната към която имат слабост - екзотични храни, остри сосове, десерти и тестени произведения. Най- безопасна за тях е простата храна, обезпечаваща на организма нужните вещества и витамини. Епикурейстките рецепти е по-добре да бъдат оставени за гости.

Везните трябва да се хранят в средата на миролюбиви хора, още по-добре, ако са сходни по дух. Тихата, успокояваща музика може да помогне да се разреди напрежението, ако има такова.

Минералната сол на Везните - натриев фосфат помага на киселинно-алкалния баланс в организма и облекчава извеждането на шлаките. При неблагоприятно положение на планетите Везните изпитват недостатък на този жизнено важен елемент. За да го набавят по естествен начин в организма си, те трябва да включват в храната си - моркови, цвекло, царевица, неизлющен ориз, смокини, ябълки, ряпа, бадеми, стафиди, праскови. Растенията на Везни са - теменужка и киселец.

Неблагоприятното разположение на Венера може да се компенсира, като диетата се допълва с витамини А и Е, йод и мед. Витамин Е е особено важен като антиоксидант, помагащ на черния дроб да извършва работата си. Той играе важна роля при кожни заболявания, както и при хемороиди и разширени вени. Способства за регулиране на менструалния цикъл при жените и предотвратява безплодието при мъжа. Неговите естествени източници са - прораслата пшеница и соевото масло. Йодът е необходим за правилното функциониране на щитовидната жлеза, хормоните на която влияят върху правилния обмен на веществата. Източници на йод са морските продукти и тиквата. Медът като минерал способства за производството на червени кръвни клетки и ферменти, необходими за правилното функциониране на нервната система. Намира се в репичките, краставичките, салатите и стридите.

 
Форум » » » Медицинска Астрология » Диета за Везните
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         3.144.25.74           Петък          19.04.2024, 04:15