Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Медицинска Астрология » Диета за Лъва
Диета за Лъва
Лъвът трябва да се придържа към диета богата на протеини и бедна на захар и тестени произведения. Наситените мазнини играят важна роля в развитието на атеросклерозата.

Лъвът е предразположен към болести на сърцето и е добре да избягва фактори като: свръх тегло, стрес, неправилно хранене. Предупредителните сигнали за необходимост от смяна на навиците са: учестено дишане, остра краткотрайна болка в задгръдната кост, сънливост и повдигане.

Постно месо, дивеч, кокоше и птиче месо, кисело мляко, сирене, яйца и соя доставят нужното количество протеини и подобряват лошото кръвообращение.

Минералната сол на Лъва е магнезиев сулфат. Тя е важна за възстановяване на нервната система, която Лъва много щедро износва, а също и за формиране на мускулите и скелета. Тя също стимулира храносмилателната и отделителната система и помага да се образуват белтъчините. Поддържа естественото движение на кръвта. Ценни източници на магнезиев сулфат са лимоните, ръжта, бадемите, салатите, ябълките, сливите, смокините, кокосовия орех, орехите и лука.

Лъвовете рядко са алкохолици, което без съмнение е хубаво. Червеното вино е полезно за този знак, но в умерени количества, разбира се.

Най-важните витамини - С и Е е по-добре да бъдат набавяни от естествената храна, а не в синтетичен вид под формата на таблетки. Витамин С се доставя от цитрусовите плодове, шипките, а витамин Е от прорасла пшеница, салатите и растителните масла. Растенията, които хармонизират на Лъва са: копър, джоджен, магданоз, глухарче.

 
Форум » » » Медицинска Астрология » Диета за Лъва
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         3.144.116.159           Петък          19.04.2024, 04:16