Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Медицинска Астрология » Диета за Овена
Диета за Овена
Овните като правило са непретенциозни и безразлични към това, какво ядат. Не може да се каже, че не получават удоволствие от добрата храна, особено в компанията на хора, родени под хармонични с тях знаци - Близнаци, Лъвове, Стрелци и Водолеи. Като домакин Овенът е много гостоприемен, старае се да угощава гостите си с екзотични блюда и превъзходно вино. Когато е сам, което той не обича, или е в семейството си, не се интересува от кулинарната обработка.

За Овните е желателно в последните години от живота си да намалят количеството на приеманата храна във връзка с намалената вече активност. Трябва да избягват тлъста храна, която предизвиква атеросклероза. Овните са склонни към инсулти, парализа, предизвикани от стеснение и запушване на кръвоносната система в мозъка.

Макар и за Овните да не са свойствени храносмилателните разстройства, все пак е възможен дефицит на калиев фосфат, който позволява да се възстановяват клетките на мозъка и нервната тъкан, а също и умствената енергия, която те така разточително изразходват. Недостигът на това вещество предизвиква избухливост, главоболие, спазми на нервните окончания и общо изтощение. За щастие калиевия фосфат се намира в състава на обикновената храна - цвекло, салати, цветно зеле, спанак, лук, моркови, краставички, фурми, ябълки, орехи и лимони.

В диетата трябва да има достатъчно органично желязо и строителя на мускулите - протеин. Те се съдържат в постното месо и бобовите култури. Растенията, които най-хармонизират на този знак са - алое, дафинов лист /лаврово дърво/, грозде, червени чушки, хрян.

 
Форум » » » Медицинска Астрология » Диета за Овена
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         3.146.37.35           Петък          19.04.2024, 19:49