Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Медицинска Астрология » Везни
Везни
Управляваща планета Венера. Противоположен знак Овен. Елемент въздух. Качество кардинален.

Влияние върху бъбреците и поясната област. Болести - лумбаго, нефрит, камъни в бъбреците, захарен диабет, уремия. Потребност в храната от натриев фосфат. Растение - теменужка. Витамини - А и Е. Метал - бронз. Трябва да включва в диетата си - неизлющен ориз, риба, яйца, смокини, цитрусови плодове. Трябва да развива - самоувереност и способност да се срещне лице в лице с фактите. Да избягва прекаленото пушене, силните спиртни напитки, нерешителността и ревността.

Везните са въздушен, мъжки - положителен знак. Неговият символ са везните - равновесието и те точно определят характера и влиянието му. В реалния, земен свят Везните внасят хармония, равновесие и симетрия. Те управляват връзките между микрокосмоса и макрокосмоса, между личността и обществото, между явленията и отделните феномени.

Везните се раждат на кръстопътя на битието, затова на тях им е трудно да взимат решения, те се колебаят, размислят и се объркват, опитвайки се да решат своите проблеми със съдействието и участието на другите. Ако участниците в този процес са в конфликт, страда здравето им. Разочарованията, дори те да са само във въображението им, могат да предизвикат духовен упадък, който се задълбочава и стига до невроза или поразява бъбреците им, най-уязвимото място във физическото им тяло.

В период на стрес Везните могат да потърсят облекчение в алкохола и лекарствата, макар и по натура , да нямат склонност към пагубни навици. Организмът им се старае да съхрани химическия и хормонален баланс с помощта на собствения си потенциал. Отровите и кръвта се филтрират и извеждат чрез урината. Продължителните емоционални разстройства водят до изработка на токсини, които натоварват допълнително бъбреците. Затова, когато блюдата на везната не са в равновесие, поради душевното им състояние настъпват болестите. Тогава е най-добре Везните да се обърнат към специалист, който да възстанови равновесието между съзнание и тяло. Като правило Везните имат добро здраве, дори когато външния им вид не говори за това. Присъщият им стремеж към златната среда, обикновено води до самодисциплина и не предизвиква сериозни нарушения в равновесието и здравето им.

В началото на всяко заболяване при Везните, може да има нарушения в бъбреците и пикочния мехур, кожни обриви или силно главоболие. Ако те имат такива симптоми, трябва да се обърнат към лекар.

Астролозите казват, че Венера, която управлява Везните, им дава склонност към сладки неща, сладкарски изделия. Това може да способства за развитието на захарен диабет - една от болестите, към които е склонен този знак. Затова трябва периодично да се правят изследвания на кръвта и урината за съдържание на захар. Везните също така трябва да се пазят от склонността си към преяждане.

Най-добрата и ефективна терапия за повечето неразположения на Везните е пълен отдих и отпускане в мирна и хармонична обстановка с любими хора. Везните реагират на лечебното въздействие на музиката, затова трябва да експериментират с различни мелодии и да определят кои от тях оказват отпускащо въздействие. Голяма възстановителна сила има красотата на цветовете, прекрасните произведения на изкуството и тихите разговори с хора с духовна и артистична природа.

При неблагоприятно разположение на планетите Везните са предразположени към лумбаго, ишиас, възпаление на пикочния мехур, рак, камъни в бъбреците, уремия, болестта на Брайт, захарен диабет, кисти на яйчниците.

Везните предпочитат равновесието, търсят баланса и избягват противоречията. Макар и да са носители на мира и се огорчават от спорове и разногласия, те са превъзходни адвокати на дявола във всяка дискусия. Виждат всичките страни в едно дело, но в болшинството случаи взимат противоположната позиция, заради удоволствието от доказателствата.

Подсъзнателно Везните търсят одобрението и възхищението от околните. Затова те правят често пъти това, което ще се хареса на другите, а не това което произлиза от реалността.

В любовните отношения те са меки и изтънчени. Някои представители на знака са Дон Жуани, но въпреки това, Везните гледат на брака си сериозно. Те са в състояние да сключат брак по разум и след това много години да живеят в тихо отчаяние или да се разведат.

 
Форум » » » Медицинска Астрология » Везни
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         3.88.254.50           Петък          29.03.2024, 01:26