Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Медицинска Астрология » Стрелец
Стрелец
Управляваща планета Юпитер. Противоположен знак Близнаци. Елемент Огън. Качество променлив.

Владее седалището, бедрената кост, прешлените на гръбначния стълб. Болести - двигателна атаксия, ишиас, ревматизъм, заболявания на бедрата. Потребност в храната от силициев двуокис. Растение - червена детелина. Витамини С и В. Метал - олово. Трябва да включва в диетата си - моркови, черен дроб, ориз, пащернак, овес. Трябва да развива такт, самодисциплина и настойчивост. Да избягва дима на цигарите и нервното напрежение.

В този зодиакален период Земята се намира на най-голямо разстояние от гравитационния център на галактиката. По своя характер и светоусещане Стрелецът отразява тази космическа активност. Той цял живот се стреми нанякъде, дори против силите на притегляне. Стрелецът /Кентавър/ е ловец по природа. Усещането, че е прикован от обстоятелствата, може да създаде проблеми със заболявания на нервната система и кръвообращението. Стрелецът трябва да се пази от вродения си стремеж към скорости и приключения, които в нашия век могат да се изразят в буйни спортове и безразсъдно каране на кола. Тази тенденция към импулсивност може да се отрази пагубно върху здравето му, защото по природа той е склонен към нещастни случаи. Като правило нараняванията стават в областта на таза и бедрата, краката, кръста и седалището. С годините опасността се увеличава, затова е разумно да се избягват мокри и заледени участъци от пътя, както и стръмни стълби.

Ефективното лечение на Стрелеца много зависи от неговите взаимоотношения с лекаря. Той трябва да бъде уверен, че лекаря проявява интерес лично към него, а не прави нещата рутинно.

Най-добрите лекари за него са Везни и Водолей. Оптимизмът, откритостта на характера и желанието да сътрудничи на лекаря го правят добър пациент. Той бързо се поддава на внушение, затова не трябва да се открива на неприятни хора по време на болест.

Като цяло Стрелецът има добро здраве, ако не го провокира с лошо хранене, увличане в алкохол и големи натоварвания. Обикновено неговите болести започват с проблеми в черния дроб, артериите или са свързани с нервно напрежение.

Стрелецът е свързан в подвижния кръст със съзвездията на Близнаци, Дева и Риби. Неблагоприятното разположение на звездите в този кръст има тенденция да му влияе зле. Патологично влияние може да се прояви в областта на бронхите, белия дроб и ръцете - всичко, което е свързано с Близнаците.

Ако в картата му е лошо разположен Юпитер, то производството на хормона инсулин може да бъде нарушено, особено, ако е свързано и със Сатурн, планетата на атрофията и запушванията на различни системи в организма. В такива случаи трябва да се проявява внимание при употреба на мазнини и захари.

При неблагоприятно разположение на планетите, Стрелецът може да изпитва следните патологични състояния: невралгия на седалищния нерв, ревматизъм, заболявания на червата, респираторни заболявания, уголемяване на черния дроб и двигателна атаксия.

Стрелецът е праволинеен, оптимист и смел, но в същото време е двойнствен, защото се състои от две различни тела. Едното тяло е с човешки облик, другото с животински. Той може да прояви парадоксални тенденции към внимание, а не към смелост, към домоседство, а не към авантюризъм. Този знак е екстровертен, експанзивен и се стреми към изследване на непознатото, към нов опит, нови знания, вяра и политически концепции.

Стрелецът се гордее със своя произход, дом, приятели, таланти и е нещастен, ако му се намекне, че това не е оправдано. Жестокостта е чужда на натурата му и той избягва да причинява болка на другите. Може да направи нетактична забележка, която неумишлено оскърбява и близки, и чужди хора.

Бракът му може да бъде нещастен, ако съпругата или съпруга не се смири с дълбоката му необходимост от лична свобода. Стрелецът иска брачния му партньор напълно да му се доверява и не понася домашни спорове, ревност и ограничения. Близките не винаги разбират неговата раздразнителност и безпокойство. Старае се да избягва, ако е възможно, неприятните семейни сцени. Неговото решение може да бъде бягство и често пъти завинаги.

 
Форум » » » Медицинска Астрология » Стрелец
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         100.26.140.179           Петък          29.03.2024, 00:30