Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Годишен Хороскоп за 2011 година

Телец - Годишен хороскоп за 2011 година

2011 г. е добра година за Телците, но понякога плавният ритъм на живот се прекъсва периодично и изисква от вас някои усилия. Чувствате необходимост да развивате вашата личност. Аспектите на Уран, Юпитер и Венера ви подаряват състояние на хармония, което е необходимо за всяка форма на творчество. Може да ви се усмихне щастието, да се подобрят условията на живот и условията на труд, които са толкова важни за вас. Вие може да се натъкнете на обстоятелства, които да разширят възможностите ви и перспективите за кариера и бизнес. Вслушвайте се в интуицията си, не пропускайте своя шанс, който Юпитер ви дава през втората половина на 2011 г. В началото на тази година, трябва да работите два пъти по-упорито. В началото на февруари 2011г. вашите идеи ви водят в конструктивна посока. Единственият проблем екак да се справите със своята избухливост? Трябва да направите избор, не може да вървите едновременно в няколко посоки. Вашият ентусиазъм, в съчетание с практически аналитичен ум помагат за осъществяване на интересите ви в зависимост от ситуацията. Необходимостта от промяна ви принуждава да захвърлите всичко и да се устремите в друго направление на бизнеса през септември. Защо да не го избегнете, помислете за това. Околните ви помагат да откриете нови възможности в тази насока на събитията. Симпатиите се появяват по-лесно в сравнение с миналата година. Много време може да мине докато ги претворите в живота си, след което да ги поддържате и да достигнете до така мечтаната връзка изпълнена с любов. Юпитер освобождава вашата емоционалност и допринася за истинското изразяване на чувствата и разкриване на душата. Преживявате и чувствате емоционално наситени моменти, които дълбоко ви трогват и остават в ума и сърцето ви за години напред. Вие се обогатявате вътрешно и се приближавате до идеалната за вас връзка, но разбирате, че не ви достига оптимизъм и вяра в себе си. В същото време положението на Уран и Юпитер добавя късмет в личния ви живот и дава специални възможности: ако сте необвързани, тази година е от решаващо значение. Забравяте за грешките от миналото и се стремите към нови отношения през март.
Страстите навлизат в живота ви и този период е изпълнен с богати емоции. Независимо от настоящата ситуация, вие сте готови да се хвърлите с главата напред в света на страстите, чувствата и любовта. Единствения негативен момент - избягвайте прибързаните предложения в отношенията, по-добре проверете силата на вашето отношение, за да се уверите в истинността и трайността на чувствата си. Въпросът за взаимността се появява доста често, ревността може да стане ваш спънтик, съветваме ви да се запасите със сдържаност, търпение и доверие в своите любовни сили. По отношение на финансите тази година имате възможност да създадете солидна финансова хармония. Можете доброволно да се откаже от второстепенни разходи, въпреки огромните изкушения. Чувствате, че трябва да се фокусирате върху онези цели, които са свързани с устройването на дома. От друга страна, ако работите в областта на изкуствата и културата, тези разходи са необходими. Честата смяна на настроението около вас ви кара да мислите, че не сте на висота и не може да контролирате събитията.
Аспектите на Юпитер може да ви накарат да чувствате, че не може да се справите самостоятелно и това може да стане причина за някои вълнения около вашата личност. Сигурни ли сте, че другите наистина разбират вашите стремежи, които вие се стремите да реализирате в бъдеще? Уверете се, преди да си правите заключения. В подходящото време започнете разговор, за да премахнете табутата, както и всички ограничения, без да причинявате силна опозиция. Обмислете относително безизходните ситуации във всички сфери. Благодарение на влиянието на Юпитер, вие сте в добра физическа форма през тази година. Вие проявявате повече твърдост от всякога, когато почувствате, че не е необходимо да доказвате своето превъзходство и да влизате в състезания, по-лесно приемате своите собствени слабости, дори и пристъпите на умора. Но това е само за добро, тъй като възстановявате бързо необходимите ви сили. През първата половина на 2011 г., следете бъбреците, не пийте много течности, следете за изпълнението на необходимите упражнения, тъй като съществува риск да се разболеете.

Папка: Годишен Хороскоп за 2011 година | Разгледан: 2017 | Добавил: Пими
Контакт         54.160.244.62           Вторник          19.03.2024, 06:25