Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Годишен Хороскоп за 2011 година

Козирог - Годишен хороскоп за 2011 година


    
Аспектите на планетите ви позволяват да се справяте с лекота с работата и да разнообразите живота си. Имате повече свободно време и сте благодарни за благоприятните възможности, които срещате през тази година. Вие сте още по-търпеливи и разбирате много. Това внася яснота в живота ви, разбирате сложните обстоятелства без да задавате излишни въпроси. През тази година звездите ви казват да се замислите над материалните въпроси, като ви оставят достатъчно време за ежедневните грижи. През тази година полагате максимум усилия за работа в съвместни проекти. Съвместната работа е благоприятна за вас, но са възможни някои търкания и недоразумения с ръководството. Трябва да полагате усилия за придвижване към собствените цели и да не ги бъркате с целите на околните. Вашата увереност може да бъде разбрана като самоувереност и предизвика неодобрение и завист. В разговорите се старайте да не повдигате темата за своите грешки и съмнения. Дръжте под постоянен контрол реализацията на вашите идеи, влиянието на Плутон и Слънцето ви помагат да изпълните личните си проекти. Годината е подходяща за решаване на съдебни дела и искове във ваша полза. Деловите срещи носят със себе си дългосрочни перспективи. Търсете перспективите в новите споразумения и договори. През 2011 година се стремите към чисти и прозрачни отношения, търсите спокойствие и равновесие. Но обстоятелствата поставят пред вас важни въпроси, които нарушават спокойствието ви. От друга страна вие привличате партньори, които имат нужда от закрила. Бъдете внимателни, дри и когато се чувствате поласкани. Дългите отношения може да станат обременителни. Февруари и април 2011 година ви подаряват страстнинови срещи, вие може смело да демонстрирате всички нюанси на своите желания, дори и най-съкровените. Живота се разкрива пред вас от нова страна. Възможни са усложнения с постоянния ви партньор, може да не ви достига взаимно разбиране, откровените разговори могат да ви помогнат.
Търпението оказва позитивно влияние и смекчава остротата на вашите отношения. Така може да съхраните хармонията. Ако се намирате в двоинствена или неопределена ситуация, през есента вие определяте своите желания и стремежи. Финансовият ви живот значително се подобрява, особено ако вие предприемете активни действия за повишаване нивото си на живот. Следва упорито да се движите в избраната посока и да търсите възможности за достигане до успех. Аспектите на Плутон и Сатурн говорят за предоставящи ви се материални възможности, отнасящи се към условията на заплащане, увеличение на разходите, получаване на резултати от съдебни искове. Необходима ви е по-малко от една година, за да вземете радикално решение. Фактически, вие вече отдавна сте решили, чакате само подходящия случай. Осъществявате важни финансови сделки, които напълно променят стила ви на живот. Успехът е някъде около вас, бъдете внимателни, не го пропускайте. Успехите от изминалата година ви избавят от стреса и ви носят значително успокоение. Но все още ви е необходима подръжка, за да стъпите на крака, особено в материален план. Разположението на планетите ви помага да осъзнаете изминатия път и да насочите силите си в правилната посока. Последователните случайности ви носят неочаквана изгода и ви избавят от безполезното чувство на вина. Интуицията ви показва, кога се появяват отлични възможности, което помага и на вашите близки и колеги. През тази година енергията ви си възвръща предишното ниво. Неочаквано чувствате, че трябва да забавите темпото, за да издържите изминаването на дългото разстояние по пътя към успеха, и сте прави.
Аспектите на Марс и Сатурн ви връщат нетърпимостта към общите събирания и дългите многолюдни пиршества. През октомври настъпва подходящия момент да освободите натрупаната енергия. Аспектите на Слънцето и Марс ви позволяват радикално да преразгледате гледната си точка за здравословен живот и да се избавите от вредните навици, за да запазите здравето си.
Папка: Годишен Хороскоп за 2011 година | Разгледан: 2019 | Добавил: Пими
Контакт         3.145.58.169           Петък          19.04.2024, 07:57