Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Годишен Хороскоп за 2011 година

Близнаци - Хороскоп 2011
Много от вас през 2011 г. може да се съмняват в собствените си чувства, в чувствата на любимия си човек. А не бива да правят това: постоянното недоверие, подозренията, както от страна на вашия партньор, така и от ваша страна, могат да внесат сериозно разногласие в отношенията ви и да предизвикат охлаждане, особена опасност за това представлява тази 2011 година. Постарайте се да оправите всички недоразумения и не лъжете своята половинка. 2011 г. за вас минава в труд и грижи, но вашите старания са възнаградени, при това до такава степен, че може да почувствате вкус към прахосване на изкараните с нелек труд пари.
Особено успешни обещават да бъдат февруари и май. Постарайте се да не влагате пари в съмнителни предприятия, по-добре мислете за това, да създадете фундамент за увеличаване на благосъстоянието си. Следете за здравето си и всячески избягвайте мрачното настроение - то може да стане причина за всичките ви болести. По-често бъдете сред добри приятели, заредете се с положителни емоции и през 2011 г. нищо няма да ви заплашва.
Хората, родени под знака на Близнаци, ги покровителства планетата Меркурий, която от всички планети се намира най-близо до Слънцето. Това обяснява и тази променливост у Близнаците. Та нали Меркурий е най-бързата планета, за една земна година успява три пъти да направи движение, обратно на Земята, затова Близнаците са толкова впечатлителни и често за кратък промеждутък от време могат да извършат противоположни по значение постъпки. През 2011 г. особено противоречиви за вас могат да станат януари, май и септември. През тези месеци ви се препоръчва да се придържате стриктно към плана в действията си, да си водите дневник, строго да следите за отчетността и да избягвате сключването на важни сделки и даже на перспективни преговори.
Като цяло може да се даде следната прогноза за Близнаци: може да ви се наложи много да работите и да се погрижите за кариерата си, за което е възможно да се наложи да трансформирате съзнанието си. Работата над себе си и отказването от вредните навици може да ви помогне по-добре да разберете обкръжението си и да се избавите от подозрителността и недоверието към близките и роднините си. Трябва да помните за здравето си и да приведете жилището си в ред. Ако сте постоянно в мрачно настроение, препоръчва ви се да вземете непланиран отпуск, да отидете на пътешествие или да се заемете с капитален ремонт.
 Любовния ви живот обещава сполука и щастие. През тази година най-накрая ви се отдава възможността официално да скрепите отношенията си или да намерите любовта, която отдавна търсите. Предупреждението е само едно - не трябва предварително да се отпускате, възможно е, обектът на вашата страст да не е толкова твърд в решенията си и да размисли дали да свърже съдбата си с тази на променливите Близнаци. Още един важен момент, състоящ се в това, че вие често изглеждате енергични и даже нагли, но на практика по този начин вие скривате своята стеснителност. В сърдечните дела трябва да се избавите от тази "особеност" и да бъдете честни със своя избраник.

Папка: Годишен Хороскоп за 2011 година | Разгледан: 3037 | Добавил: Пими
Контакт         3.229.122.112           Вторник          19.03.2024, 07:08