Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Годишен Хороскоп за 2011 година

Близнаци - Хороскоп 2011
Много от вас през 2011 г. може да се съмняват в собствените си чувства, в чувствата на любимия си човек. А не бива да правят това: постоянното недоверие, подозренията, както от страна на вашия партньор, така и от ваша страна, могат да внесат сериозно разногласие в отношенията ви и да предизвикат охлаждане, особена опасност за това представлява тази 2011 година. Постарайте се да оправите всички недоразумения и не лъжете своята половинка. 2011 г. за вас минава в труд и грижи, но вашите старания са възнаградени, при това до такава степен, че може да почувствате вкус към прахосване на изкараните с нелек труд пари.
Особено успешни обещават да бъдат февруари и май. Постарайте се да не влагате пари в съмнителни предприятия, по-добре мислете за това, да създадете фундамент за увеличаване на благосъстоянието си. Следете за здравето си и всячески избягвайте мрачното настроение - то може да стане причина за всичките ви болести. По-често бъдете сред добри приятели, заредете се с положителни емоции и през 2011 г. нищо няма да ви заплашва.
Хората, родени под знака на Близнаци, ги покровителства планетата Меркурий, която от всички планети се намира най-близо до Слънцето. Това обяснява и тази променливост у Близнаците. Та нали Меркурий е най-бързата планета, за една земна година успява три пъти да направи движение, обратно на Земята, затова Близнаците са толкова впечатлителни и често за кратък промеждутък от време могат да извършат противоположни по значение постъпки. През 2011 г. особено противоречиви за вас могат да станат януари, май и септември. През тези месеци ви се препоръчва да се придържате стриктно към плана в действията си, да си водите дневник, строго да следите за отчетността и да избягвате сключването на важни сделки и даже на перспективни преговори.
Като цяло може да се даде следната прогноза за Близнаци: може да ви се наложи много да работите и да се погрижите за кариерата си, за което е възможно да се наложи да трансформирате съзнанието си. Работата над себе си и отказването от вредните навици може да ви помогне по-добре да разберете обкръжението си и да се избавите от подозрителността и недоверието към близките и роднините си. Трябва да помните за здравето си и да приведете жилището си в ред. Ако сте постоянно в мрачно настроение, препоръчва ви се да вземете непланиран отпуск, да отидете на пътешествие или да се заемете с капитален ремонт.
 Любовния ви живот обещава сполука и щастие. През тази година най-накрая ви се отдава възможността официално да скрепите отношенията си или да намерите любовта, която отдавна търсите. Предупреждението е само едно - не трябва предварително да се отпускате, възможно е, обектът на вашата страст да не е толкова твърд в решенията си и да размисли дали да свърже съдбата си с тази на променливите Близнаци. Още един важен момент, състоящ се в това, че вие често изглеждате енергични и даже нагли, но на практика по този начин вие скривате своята стеснителност. В сърдечните дела трябва да се избавите от тази "особеност" и да бъдете честни със своя избраник.

Папка: Годишен Хороскоп за 2011 година | Разгледан: 3048 | Добавил: Пими
Контакт         18.222.67.251           Сряда          24.04.2024, 08:01