Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Годишен Хороскоп за 2011 година

Козирог - Хороскоп 2011
2011 г. може да ви донесе кардинални промени в личния ви живот - вероятно е да срещнете своята половинка. На това можете да разчитате през февруари, май, юни и септември. Ако нищо подобно не планирате, гответе се безразсъдно да се влюбите и увлечете. Доходите ви обещават да растат, за сметка на усърдието ви на основната ви месторабота. Може да се появят "излишни" пари, които през лятото вие с удоволствие да изхарчите за любимите си развлечения. Главното - не си губете ума и не се опитвайте да играете "на едро", взимайки участие в каквито и да било "суперизгодни" авантюри, което може да ви се случи през есента.
 Слушайте интуицията си, добавете и трезвия си разум и разчет и към Нова година портмонето ви може доста да понадебелее. Здравето ви е добре, ако не се подлагате на постоянни диети и физически упражнения - във всичко трябва да има мярка. Приемайте повече витамини. Пазете се и от нервни пренатоварвания, излишните вълнения не водят до никъде.
Хората, родени под знака на Козирога, ги покровителства планетата Сатурн. Това положение обещава на Козирога отлична 2011 г., когато най-накрая всички започнати по-рано неща, дават превъзходен доход, а всички нужни връзки укрепват до краен предел.
Тоест 2011 г. става за вас награда за достигнатите по-рано успехи. При това, тази награда се изразява както в материални ценности, така и в духовно удовлетворение и признание. Отстрани това може да изглежда като проста случайност, но всеки от вас знае, че успехът е заслужен с дългите години подготовка и полагането на неимоверни усилия.
Като цяло може да се даде следната прогноза за Козирога: откривате нови страници в своя живот, които ги предшества цял том жизнеописания, където е била проявена активност, енергия, сила и инициативност. Новите жизнени хоризонти водят до удивителни начинания и отварят нереални за по-рано перспективи.
Любовният ви живот през 2011 г. е доста оптимистичен. Тези от вас, които в предходните години са полагали много старание, но не са получавали взаимност, сега съвсем неочаквано, с невероятна лекота получават всичко желано. Това се отнася до всички възрасти. Даже Козирозите в зряла възраст или срещат добър спътник в живота си, с когото да построят тихото си семейно пристанище, или техните деца намират своето щастие, а на родителите си подаряват дълго чаканите внуци.
Папка: Годишен Хороскоп за 2011 година | Разгледан: 1963 | Добавил: Пими
Контакт         44.201.59.20           Петък          29.03.2024, 17:28