Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Годишен Хороскоп за 2011 година

Овен - Хороскоп 2011
През 2011 г. никак няма да можете да се оправите със своите привързаности, с линията си на поведение, с количеството емоции, хвърляйки в шок своите любими с некоординираното си поведение. Затова, бъдете готови да пиете валериан, когато постъпят с вас по същия начин. Отношенията ви се стабилизират във втората половина на годината, вие намирате търсената хармония, а в края на 2011 г., ако все още сте свободни, могат да ви очакват многообещаващи запознанства. Финансовата ви стабилност се върти около спестяванията ви. Необмислен риск през март, юни и август може да доведе до тяхната загуба, а през ноември, напротив, може да ви се предостави добра възможност да спечелите. Новата година може да ви зарадва с дебелината на портфейла ви.
Здравето ви изцяло и напълно зависи от емоционалното ви състояние. Позитивното ви настроение може да ви помогне да подминете болестите, а дотегливото хленчене и оплакване да доведат до неразположение и падане на силите. Любовни преживявания също не се препоръчват, особено през есента, когато могат да се обострят хронични заболявания. В останалото време, обичайните препоръки за здравословен начин на живот - добре почивайте и добре се хранете.
Хората, родени под знака на Овен, ги покровителства войнствения Марс. Планетата Марс в началото на годината е в ретроградно, движение в съзвездието Лъв, затова Овните през тези дни може да са малко неразположени. Не си струва да се разстройвате по този повод, тъй като това състояние е временно. Но вие трябва да сте готови за това, че през 2011 г. често ще се борите с умората и ще търсите в себе си сили, за да свършите работата си. Тази година може да стане за вас спокоен период на своеобразна почивка от активния и хаотичен живот. Видимо е дошло време да се обърнете към духовното начало и да намалите зависимостта от съблазните на цивилизацията.
Като цяло може да се даде следната прогноза за Овните: налага се да бъдете търпеливи и да сте готови да се жертвате, да наблюдавате и да чакате своя час. Ако се отнасяте спокойно към неизбежното и се заемете с развиване на своята духовност и милосърдие, то късмета няма да ви забрави. Възможно е да се появят нови интереси, да се открият неведоми от по-рано хоризонти и животът да засияе с нови цветове. Творческите натури могат да придобият нови сили и да създадат прекрасни шедьоври през този период, което е доста по-трудно да се направи в наситените със събития години.
Тези Овни, които тръгнат срещу природата си, могат в доста по-малка степен да предизвикат възхищение у своите близки, в най-лошия случай може навредят на здравето си. Ако не искат да бъдат изолирани от обществото, е необходимо повече да се вслушват в съветите на астролозите, в народните поличби и предзнаменования, както и в собствените си усещания, а не да изпитват собствените си сили в борба с висшите сили.
На любовния фронт през 2011 г. хороскопът предвещава доста спокойна и доброжелателна година. Страстите от мексиканските сериали минават в страни от Овните. Това е за добро, тъй като лесно привързващите се Овни няма да си навлекат обременителни запознанства, които могат да ги докарат до възможни безсмислени разходи, и е напълно възможно да стигнат и до безумни дългове. Освен това, спокойните отношения ви избавят от опасни за здравето изблици на емоции.
Папка: Годишен Хороскоп за 2011 година | Разгледан: 2905 | Добавил: Пим
Контакт         13.58.112.1           Сряда          24.04.2024, 10:43