Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Годишен Хороскоп за 2011 година

Риби - Хороскоп 2011
През 2011 г. може да намерите своята любов по време на пътувания или из дебрите на Интернет. Не пренебрегвайте случайните запознанства - кой знае, може от това да излезе нещо по-голямо? Но началото на годината не предвещава никакви сериозни промени: наслаждавайте се на пълната си свобода, общувайте с приятели, флиртувайте и интригувайте. На вас обаче, не се препоръчва да започвате служебни романи. Вашите пари през тази година не обичат риска, така че не се опитвайте да играете "на едро", влагайки ги в съмнителни сделки и предприятия. По-добре е да увеличите това, което вече имате и вашите доходи стават стабилни, радвайки вас и вашите близки.
През лятото ви се предоставя допълнителна възможност да спечелите, а в края на 2011 г. може да ви се наложи да връщате натрупаните дългове. Здравето ви изисква съсредоточено внимание и внимателно полагане на грижи - не се нагърбвайте с голямо количество работа, както и с физическо натоварване. Пазете диета, режим за сън и почивка. През пролетта могат да ви дебнат обостряния на хронични заболявания - дайте си почивка, употребявайте витамини. Най-доброто време за начало на комплексно лечение на вече установените хронични болести е началото на есента.
Нептун е покровителят на родените под знака на Риби. Покровителства ги планетата, която още се нарича планета на илюзиите, мечтите и фантазиите. Но през февруари 2011 г. Нептун заплашва своите подопечни да ги замеси в лъжи, непочтеност, машинации и даже в престъпления. Тези от вас, които предпочетат просто да плуват по течението, могат даже да не разберат как са се оказали в центъра на конфликта и няма да имат обяснение за случващото се. Звездите препоръчват да не се отнасяте пренебрежително към съдбата си и да започнете да привеждате делата си в ред. Тези, които в опита си да се измъкнат на твърдия и сух бряг, продължават да лъжат и да се извъртат като хлъзгава риба, още по-трайно се закачат на кукичката на недоброжелателите и може да бъдат обвинени във всички мислими и немислими грехове.
Като цяло може да се даде следната прогноза за Риби: неочаквани удари на съдбата могат да предотвратят проявата на оригиналност на съжденията, пределната честност и откровеност, а също и приложението на новите технологии. В това число ви се препоръчва да прибегнете до помощта на Интернет, за да се освободите от злобните клевети и да се сдобиете с нужната ви информация. Препоръчва ви се да бъдете внимателни, тогава няма да пропуснете своята фортуна и получавате прозрение. Можете да намерите заслужена свобода, да наложите необходимите реформи и даже да организирате революция от локален мащаб, за да направите окръжаващите по-отстъпчиви и сговорчиви.
Любовният ви живот през 2011 г. е богат на събития, при това са възможни странни и доста нетрадиционни предложения. Всичко се случва неочаквано и мигновено. Може да изгубите своите стари романтични връзки, но заедно с това близките приятели да ви станат любовници. Заедно с това, всичко е много объркано: голяма разлика във възрастта и социалния статус, нетрадиционни връзки.
По отношение на здравето звездите предупреждават за последствията от вредните навици, като алкохол, пушене и наркотици. Не си струва да потъвате в море от халюцинации, далече от действителността, тъй като при завръщането ви обратно, можете да се намерите на болничното легло или в психиатрична клиника. За да избегнете съблазните, ви се препоръчва периодично да правите щадяща диета, да се запишете във фитнес клуб и да не посещавате клубове, ресторанти и дискотеки, където можете с лекота да си изгубите главата.
Папка: Годишен Хороскоп за 2011 година | Разгледан: 2458 | Добавил: Пими
Контакт         3.14.132.214           Събота          20.04.2024, 18:05