Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Годишен Хороскоп за 2011 година

Скорпион - Хороскоп 2011
През 2011 г. любовта замайва главите ви и така се носите по вълните през цялата година. Особено актуално това е през пролетта, когато вие сте способни да се увлечете дотолкова, че направо да си загубите главата. Лятото на 2011 г. също може да внесе хаос в емоционалния ви живот и вие да се замислите за разрив с предишния си избраник в полза на новия. Не бързайте - новия ви възлюбен едва ли може да ви предложи оковите на брака, а стария можете да изгубите безвъзвратно. Бъдете внимателни към своя любим към края на 2011 г., това може да ви помогне да оправите поразклатените в миналото отношения.
Финансовото ви положение е нестабилно - ту много, ту нищо. Обаче, ако през годината спестявате, то е напълно възможно да избегнете кризата. През есента има възможност за значително увеличение на доходите, което да ви помогне да посрещнете новогодишните празници с известни количествени натрупвания. Здравето обещава да не ви подвежда, особено ако вие му помогнете, съблюдавайки режим на сън и почивка и употребявайки в храната си само свежи, натурални продукти. Водете спокоен и уравновесен начин на живот, избягвайки излишния стрес и екстремални душевни сътресения, тогава болестите минават в страни от вас.
Хората, родени под знака на Скорпиона, ги покровителства Плутон и им оказва въздействие Марс. На първо място големите промени може да засегнат тези от вас, които са облечени с власт над другите хора. Хороскопът за 2011 г. показва, че започващите промени в съдбата, прогресират през цялата година, а е възможно и след това.
Като цяло може да се даде следната прогноза за Скорпионите: възможно е да се наложи да проявявате цялата си проницателност и красноречие, за да постигнете известна определеност в бизнеса и ежедневното общуване с близките си. Необходимо е да минете експресно обучение, при това трябва да проявите гъвкавост, бързина и ловкост. Природното ви любопитство и хиперактивност могат да ви помогнат да постигнете даже на пръв поглед непостижими цели.
Хороскопът за любовния ви живот през 2011 г. прогнозира голям брой приятни моменти при общуване с противоположния пол. Попадате в центъра на вниманието и ставате обект на внимание на много хора. Трябва ясно да разделите хората, на проявяващи искрен интерес и тези, които се стремят да решат своите си неща с близките си връзки с вас. Особено през февруари и август на любовния ви хоризонт може да се появят много хора, които изпитват въжделения към вас и може да се опитат да ви подчинят на волята си, възможно е дори и от най-искрени подбуди. Ако се отнесете предпазливо към установяването на нови запознанства и не забравите за старите си, проверени приятели и близки партньори, то вие може да избегнете фатални неприятности.
Папка: Годишен Хороскоп за 2011 година | Разгледан: 1798 | Добавил: Пими
Контакт         3.235.46.191           Четвъртък          28.03.2024, 13:29