Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Годишен Хороскоп за 2011 година

Телец - Хороскоп 2011
През 2011 г. се къпете в океан от нежност и доверие, които се установяват със съпрузите или възлюбените ви. Всички минали недомлъвки и обиди са забравени, а в отношенията ви на практика се възцарява почти телепатична връзка. Ако все още сте самотни, в края на 2011 г. се вгледайте в най-близкото си обкръжение - много е възможно вашата половинка да е постоянно пред очите ви, само че вие, по неизвестни причини, не вземате този човек под внимание. В началото на 2011 г. доходите ви не обещават да бъдат големи, затова се придържайте към режим на икономии. Затова пък през втората половина на годината ви се предоставя добра възможност да спечелите - възползвайте се от момента и дерзайте! Към края на 2011 г. е възможно да преминете на нова работа или израстване в кариерата.
Здравето ви не обещава проблеми, но бъдете внимателни през февруари - не пренатоварвайте организма си. По-голямо внимание отделяйте на физическата активност и регулярно правете изследвания.
Хората, родени под знака на Телец, ги покровителства планетата Венера. Венера дарява Телците с красота /външна и вътрешна/, стремеж към хармония и интерес към изкуството, а също любов към богатството и разкоша. През цялата 2011 г. Венера оказва само положително влияние на своите подопечни, затова вие можете да разчитате на късмет. Какво може да значи това за всеки конкретен Телец - зависи от неговата дейност и начините на заработването на пари. Може да очаквате сполучлива финансова сделка, повишение по служба, премия, получаване на награда или просто разкошен подарък.
Като цяло може да се даде следната прогноза: възможно е да се случват много неочаквани неща, да ви се наложи да проявявате оригиналност и уникалност, възможно е да е необходима реформа или даже революция. Но във всеки случай фортуна няма да изостави Телците и свободата им няма да бъде ограничена. Интересното е, че звездите ви поръчват да обърнете внимание на новите технологии и да се въоръжите с най-доброто от тях. Любовният фронт за вас е много объркан. От една страна ви се иска да съхраните на всяка цена старите си отношения, но ако те вече са приключили, то тяхното продължение може да донесе само болка и отчаяние и на двете страни. Как да разберем има ли перспектива у старите връзки. Налага се всеки да взима самостоятелно решение. Единственото, за което звездите говорят еднозначно, то това е, че признаците за ново влюбване най-вероятно са правдиви и "птицата на щастието" е наблизо. Затова си струва да изглеждате даже малко авантюристи, но да изпуснете късмета си - това е престъпление против самия себе си.

Папка: Годишен Хороскоп за 2011 година | Разгледан: 2586 | Добавил: Пим
Контакт         3.236.18.23           Вторник          19.03.2024, 04:45