Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalХороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

pims.m
 Пими ® » Годишен Хороскоп за 2011 година

Везни - Хороскоп 2011
Във финансов план на вас ви се иска да направите нещо грандиозно, или всичко или нищо - това е девизът ви за 2011 г. Не е никак лесно да се отгатне бъдещето, но е много лесно да се направят глупости и да претърпите финансов крах, бъдете по-внимателни. Затова и печалбата в случай на победа е значителна. Бъдете особено внимателни с парите през пролетта и в началото на есента. Вече към края на 2011 г. ви се предоставят прекрасни възможности за допълнителни доходи.
Личните отношения обещават да бъдат неуравновесени - ту "развод и моминска фамилия", ту признания в любов до гроб. Любимите ви през 2011 г. са особено несговорчиви и нетърпими към промените в настроението ви. Избягвайте конфликтите, старайте се да не шокирате избраника си, иначе разрив действително може да има, вместо съвместно съществуване. Особено опасни в този смисъл могат да бъдат юни и октомври. Здравето ви не трябва да ви подвежда, но нервите ви могат да ви предадат. Старайте се да сдържате емоциите си, не се поддавайте на паника и унило настроение. Вашият ключ към доброто самочувствие е усмивката, и се отнасяйте с пренебрежение към всякакви дребни жизнени неуредици.
Хората, родени под знака на Везни, ги покровителства планетата Венера. Венера се счита за символ на красотата, изкуствата, разкоша и охолството. Движението на Венера през 2011 г. е разнопосочно. Промени могат да засегнат партньорските отношения и организацията на бизнеса, брачните отношения и кариерата на хората с творчески професии. Везните може да са проверявани на здравина и трайност: с ревност и подозрения в лъжа, може да се появят стари кредитори, при това не е задължително да бъдат от финансовата сфера. Възможно е стари познати да напомнят за оказана някога услуга и да поискат да им бъде оказана подобна услуга, може да ви се наложи да правите компромиси, за да не изгубите всички партньори и приятели. Само преминаването на ново ниво на разбиране устройството на окръжаващия ни свят, ви позволява да не изгубите позициите си. В противен случай може не само да изпуснете всички шансове за развитие, но и да стигнете до пълен банкрут.
Като цяло може да се даде следната прогноза за Везните: годината е посветена на установяване на нови и укрепване на старите партньорски отношения. Възможно е да се наложи да преразгледате вече действащите контракти, в това число и брачните и да сключите нови, съответстващи повече на истинското положение на нещата. Няма да ви се отдаде да останете встрани от колектива, няма да ви позволят да седите дълго настрани, а ви въвличат в самия център на събитията. Възвишената ви натура трябва да ви помогне да достигнете всеобщо равновесие без шумни скандали и противопоставяния. И както винаги, достатъчна е само една малка грешка на везните на справедливостта, която в бъдеще може да доведе до непоправим удар в деловата и личната сфера.
Любовният ви живот е прекалено скъп на обещания. Трябва тази година да посветите на укрепване на семейните връзки. Налага се не по-малко внимание да отделяте на децата и родителите си.
Папка: Годишен Хороскоп за 2011 година | Разгледан: 1581 | Добавил: Пими
Monthly Horoscope | Horoscopes | Chinese Horoscopes | Music | Business, Careers (2) (3) (4) (5) | Colleges | Cosmetics | Business, Careers /// College, Universities / Business /// Business / College, Universities, Careers / Films, Movies / Cosmetics /// Business / Cosmetics / College /// Business / College / Top Movies / Tatuajes /// College / Cosmetics / GSM / Business /// Cosmetics / College, Universities / Hard Dance / Business /// Business / College, Universities / Tehno / House Mix / Massage Music /// College, Universities / Business / Tokio Hotel /// College, Universities / Business / Enigmatic Hits / Super Driving Hits /// College, Universities / Business / Buddha Bar / Links /// New / Cosmetics / Music / College /// New / College /// New / Cosmetics / Colleges / Music /// New / Music / College / Cosmetics /// New / Music / College /// New / Business /// New / Business /// New / Colleges / Business /// New / Business / Colleges / Monthly Horoscope / Monthly Chinese Horoscope / Monthly Love Horoscope / Surprise | Surprise2

Контакт         54.227.31.145           Неделя          16.12.2018, 12:48