Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Годишен Хороскоп за 2011 година

Водолей - Хороскоп 2011
Доходите ви през 2011 г. не обещават да бъдат стабилни - и всичко е поради това, че вие не можете да решите какво да правите с парите: да ги пестите или да ги харчите. Затова се гответе да увеличите служебното си усърдие, за да не усещате провали в материалната сфера. Края на 2011 г. ви предоставя възможност да спечелите добре и да върнете душевното си равновесие. Главата ви изцяло е заета с мимолетни увлечения и развлечения. Цялото начало на 2011 г. преминава за вас на вълните на любовта и в прелитането ви от една любов към друга. Съветваме ви през лятото да се ориентирате в чувствата си, за да може през есента да отскочите с единствения си любим някъде из екзотичните страни. Не можете да вземете със себе си целия харем, нали?
Пазете здравето си. Спазвайте дневен режим, наспивайте се добре, избягвайте пренатоварванията, спазвайте диета, посещавайте спортните зали, разхождайте се на чист въздух и болестите минават в страни от вас. През пролетта е възможно обостряне на хроничните ви заболявания, бъдете бдителни и си набавете витамини. Краят на 2011 г. ви носи бодро настроение и добро здраве.
  Водолеитеса подвластни на планетата Уран, а също така и Сатурн оказва влияние върху тях. Както и в много други години, през 2011 г. Водолеите може да видят това, което все още е скрито за другите знаци от Зодиака. Хората не винаги ви разбират, считайки ви за фантазьори, смешници или лъжци. Това положение може да доведе до неразбиране, обиди и неразположение у впечатлителните Водолеи. Ако скривате по-добре своите преживявания и се стремите да обясните колкото се може по-добре своите намерения, то е напълно възможно да избегнете своите страдания и болка.
Като цяло може да се даде следната прогноза за Водолеите: възможно е да се наложи да се смирите и да скривате своите навици да идеализирате всичко, което ви заобикаля, иначе психологичните ви страдания може да предизвикат обща слабост. Не си струва да имате илюзии по отношение на устройството на света, това само може да предизвика неопределеност в отношенията, тъй като всички ви възприемат като горделивци или просто като хора паднали от Луната.
Любовният ви живот през 2011 г. препоръчва да бъдете верни и да се задоволявате с по-малко. През 2011 г. е по-добре да изоставите шумните вечерни компании и дългите маратони по покоряването на непристъпните за вашето внимание обекти. Работата е там, че впечатлителните от вас няма да понесат отказ без да навредят на здравето си. Ако прекарате 2011 г. заедно със своя любим човек, то вие може да избавите себе си и своите близки от страшно притеснение и от крах на семейния живот. Самотните от вас, звездите съветват да не пришпорват събитията, а просто да си починат от светската суета, за да могат в бъдеще да срещнат своята скъпа половинка и да бъдат щастливи до края на живота си.
Папка: Годишен Хороскоп за 2011 година | Разгледан: 2165 | Добавил: Пими
Контакт         18.221.174.248           Петък          19.04.2024, 10:33