Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Суровоядство » Суровоядствето повишава стандарта на живот ...
Суровоядствето повишава стандарта на живот ...
СУРОВОЯДСТВОТО ИМА ОГРОМНО ЗНАЧЕНИЕ ЗА
ОБЩЕСТВЕНАТА ИКОНОМИКА И ПОВИШАВА
СТАНДАРТА НА ЖИВОТ НЯКОЛКО ПЪТИ

Невероятно количество хранителни елементи се разрушават върху огъня и чрез многобройните форми на белене, рафиниране и преработване. Като пример може да се даде фактът, че 100 г житни кълнове имат много по-голяма хранителна стойност от белия хляб, получен от 1 кг жито. Същото се отнася и за всички други видове зърнени храни, варива, зеленчуци и плодове. Ако днес ние се откажем от всичката животинска храна, зеленчуците, произвеждани в света, ще бъдат достатъчни, за да се нахрани няколко пъти сегашното население на Земята при условие, че бъдат консумирани в сурово състояние.

Истинското значение на суровоядството ще стане още по-разбираемо, когато помислим за целия тежък труд, време и пари, които хората прахосват за разрушаването на хранителните продукти и когато се пресметнат всички медицински разходи, правени от различните здравни институти и от обикновените хора с надеждата да се отстранят пораженията, причинени на органите ни в резултат на разрушаването на истинските хранителни материали. Независимо дали някой желае или не, аз съм готов да демонстрирам истинността на моите твърдения с конкретни доказателства.

Историята никога не ще прости на онези отговорни фактори, които проявяват безразличие към тази материя и си затварят очите за крещящите истини, за да оправдаят собствените си страсти и привички. Може да има само две причини за техния отказ да възприемат принципите на суровоядството. Те или трябва да декларират, че предпочитат да толерират съществуващите болести, вместо да „лишат” човечеството от „удоволствията” на готвена храна и да се откажат от възможността да приложат на дело цяла серия научни постижения, добити като резултат на много усилена и трудна работа, или чрез прилагането на предлаганите от мене основни методи, те трябва да докажат, че суровоядството не само не ги освобождава от болестите им, но че то в действителност ги уврежда още повече. Те ще установят, че е съвършено възможно да бъде направено това. Следва, че за тях няма алтернатива, освен да се облегнат на първата причина: крайната нехуманност, която е очевидна за всички.

Поради това в името на всички невинни деца, аз настоятелно изисквам от опонентите на суровоядството да изнесат своите възражения в пресата, за да могат да им се дадат съответните отговори и общественото мнение да има възможност да извлече необходимите заключения, и да произнесе своята крайна и справедлива присъда.

 
Форум » » » Суровоядство » Суровоядствето повишава стандарта на живот ...
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         54.173.43.215           Четвъртък          28.03.2024, 15:16