Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Суровоядство » Едно дете се отвращава от вкуса на..
Едно дете се отвращава от вкуса на..
ВАРЕНАТА ХРАНА, КОЯТО ИЗГЛЕЖДА АПЕТИТНА САМО ЗА ПРИВИКНАЛИЯ КЪМ НЕЯ, ТЪЙ КАКТО ОПИУМЪТ ИЗГЛЕЖДА ПРИЯТЕН НА НАРКОМАНА

Повърхностните хора могат да помислят, че би било жестоко децата да се лишават от удоволствието, което дава вкусът на готвената храна. Такива хора трябва да разберат, че фактически варената храна не е вкусна въобще. Тя е вкусна само за пристрастилите се към нея. Досега не се е намерил кой да ни каже тази проста истина, понеже от незапомнени времена никой не е бил свободен от създадените навици по отношение на храненето.
Органите на едно новородено дете са нагодени само към състава на суровите хранителни материали. То яде с най-голямо удоволствие сурови зърна, картофи, бобови, зелен грах, леща, които са му вкусни, но са безвкусни за консуматора на готвена храна. Малкото дете не изпитва никак¬во удоволствие от вкуса на готвените ястия — то се отвращава от тях и ги избягва и отблъсква с цялата си душа, с голяма болка поглъща натрапените му насила неестествени храни. Но бедните и глупави родители не разбират това. Майката се ръководи само от собствения си вкус и, загрижена да нахрани детето добре, тя продължава да му налага и насила да му натиква в устата тези отвратителни храни, докато превърне детето си в пълен наркоман, разрушавайки здравето и щастието му.
През първите няколко години от своя живот детето води отчаяна борба срещу неестествените храни. Това се вижда от многобройните детски заболявания и от честите стомашно-чревни разстройства, от които децата страдат, както и от високия процент на детската смъртност. Новороденото е една новопостроена съвършена фабрика. То не би се разболяло никога, ако ние го снабдявахме с естествените хранителни материали, необходими за нормалната дейност на неговите органи.
Всеобщото приемане на суровоядството е единственият начин човечеството да се освободи веднъж завинаги от проклятието на болестите. Пропагандирането на суровоядството трябва да започне от болните, новородените деца, великите хора, надарени с необикновена волева сила и мъдрост и разумните родители на децата-суровоядци, които ще бъдат длъжни да отстранят от своите домове всички следи от недоброкачествена храна, така че да няма изкушение по пътя на техните деца. Този предварителен период на доброволно въздържане от готвена храна ще трае до деня, когато авторитетите ще се вразумят и ще решат да обявят суровоядството за задължително и така да наложат благоразумната природна воля на невежите, непросветени маси. Ще дойде време, когато суровоядството ще се наложи в целия свят. В тези благословени дни израждането и разрушаването на цялостните сурови материали, необходими за човешката фабрика, ще бъде обявено за най-зверско престъпление и ще бъде наказвано най-строго.
Трудността да се премахне бързо навикът да се ядат готвени храни не трябва да служи като извинение за отричането на вредата, която те причиняват. Никой не се опитва да оправдае крадците и убийците, макар да не е възможно да се отстранят тези язви на човешкото общество. Същественото тук е учените да признаят принципната истина и да заявят на публиката, че възприетата практика храната да се готви е погрешна, неестествена и опасна и именно тя е пряката причина за болестите. Едва тогава може да се постави на дневен ред второстепенният въпрос за практическото приложение на суровоядството.
Яденето на готвена храна постепенно е породило навика към тази храна, появили са се болестите, медицинската наука и фармакологията. Крайната цел на медицинската наука е да поправя и подновява дегенериралите и изхабени органи на човека. Суровоядецът има своя наука за здравето, заместваща медицината, чиято цел е да предотврати споменатото израждане и да осигури здрав, щастлив, дълъг и спокоен живот за идните поколения. Всички болести са причинени от нарушаването на природните закони. Съблюдаването и уважението на тези закони изисква прилагане на суровоядството.

 
Форум » » » Суровоядство » Едно дете се отвращава от вкуса на..
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         54.157.35.140           Петък          29.03.2024, 09:44