Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Суровоядство » Научните институти и отговорните органи на управлението ..
Научните институти и отговорните органи на управлението ..
..ТРЯБВА ДА ПРОУЧАТ ПРОБЛЕМА ЗА СУРОВОЯДСТВОТО БЕЗ ПО-НАТАТЪШНО ОТЛАГАНЕ

Аз предложих един радикален и същевременно много прост и естествен метод, чрез който човечеството ще бъде освободено от всички или в началото поне от повечето болести. Това е много важен въпрос, на който веднага трябва да обърнат внимание всички лекари, учени-интелектуалци и отговорни управляващи лица. Те трябва или да докажат публично, че аз греша в разбиранията си и да ги оборят научно, или да потвърдят тяхната истинност и да направят необходимите стъпки за практическото им приложение. Ако лекарите не се отзоват на този повик, това може да бъде изтълкувано от публиката като нежелание от тяхна страна да намалят полето на работата си. Лично аз не вярвам, че това може да бъде всеобща истина, понеже малко хора могат да бъдат тъй жестоки и безмилостни, но лекарите трябва да дадат положително доказателство, че имат по-висока и по-благородна цел от трупането на пари и че тази цел е да служат на науката и на човечеството.
Благородните, алтруистични лекари, които имат чувство за обществена отговорност, достигат своите вдъхновени цели чрез възприемане на суровоядството, докато нечовечните, себични и алчни лекари виждат в него своя лична загуба. Приписваната трудност при промяната на дълбоко вкоренените навици може да служи само като плитко извинение, за да прикрие алчния личен интерес на лошите и безнравствени хора. Откриването на суровоядството е най-благоприятният случай да се различи благородният от подлия, добрият от злия, мъдрият от глупавия.
Няма по-хуманна дейност от пропагандирането на суровоядството. То е необходимо, за да изтръгне човечеството от върховното му невежество, да му отвори очите, да го събуди от летаргията и да го освободи от сегашния му кошмар. Богатите трябва да вложат парите си за тази кауза, а интелектуалците — да ангажират своите мозъци.
От съществено значение е да се образуват общества — клубове, да се публикуват ежедневници и да се печатат книги. Освен това ще бъде необходимо да се построи обширна мрежа от санаториуми с всички удобства за почивка, забава, спортуване и чрез неколкомесечно „арестуване” да се лекуват, подмладяват, освобождават от разрушителните предразсъдъци и да бъдат подпомагани и просвещавани онези хора, на които липсват необходимата информация и волева сила. Много по-полезно и желателно е да се вложат пари и енергия за тази цел, отколкото да се строят църкви, училища и да се умножават болниците.
Суровоядството е един пробен камък, чрез който ние можем да удостоверим кой интелектуалец притежава действително свободна и необикновена мисъл или кой отговорен правителствен официален орган е действително заинтересован от здравето и благосъстоянието на народа. Историята ще запише със златни букви имената на такива хора.

 
Форум » » » Суровоядство » Научните институти и отговорните органи на управлението ..
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         44.200.210.43           Четвъртък          28.03.2024, 19:33