Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Заек в тиква
Продукти за Заек в тиква

заек - 1 бр.
тиква - бяла 1 бр.
арпаджик - 250 гр.
бекон - 200 гр.
моркови - 4 бр.
чесън - 2 глави
лук - червен 1 глава
праз - 1 стрък
домати - 1/2 буркан стрелизирани
червено вино - 300 мл.
копър - семе 1 щипка
чубрица - 1 щипка
босилек - 1 щипка
кимион - 1 щипка
черен пипер
сол
олио - за пържене
Заек в тиква
Приготвяне на Заек в тиква
Заекът се нарязва на порционни парчета и се запържва до златисто в сгорещена мазнина.

Празът се нарязва на колелца, морковите – на малки кубчета, а беконът – наситно.

Изпържените парчета месо се шпиковат с чесън и моркови.

Тиквата се почиства, като първо се отрязва отгоре, за да се получи капаче. Издълбава се и отвътре се намазва с черен пипер и сол.

Шпикованият заек, нарязаният наедро лук, празът, беконът, предварително пасираните домати, виното, арпаджика и останалият чесън се поставят в тенджера. Прибавят се подправките и се оставя да къкри на тих огън около 45 минути. След това се прехвърля в тиквата и се пече 45-60 минути в предварително загрята до температура 180 градуса фурна.
 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         18.119.141.115           Събота          21.12.2024, 08:55