Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Домашен дюнер
Продукти

* 1/2 пакетче мая
* 1 ч.л. сол
* 1 ч.л. захар
* 200 мл вода
* брашно
* 400 г телешко месо
* 1 бр. домат, кисели краставички
* пържени картофки
* кисело мляко
* майонеза
* 1 пакетче чесън на прах
* 2 с.л. пържен лук
* черен пипер

Приготвяне
Месото се накълцва на ситно. Пече се с малко мазнина на фурна. Желателно е да се разбърква от време на време. Тестото се замесва. От него се оформят топки, големи колкото яйце. Разточват се на много тънко. Пекат се на сач, а може и в тиган, но без мазнина. След като са изпечени се покриват, за да омекнат. Във всяка питка се слага сос, предварително направен от майонезата, млякото и чесъна. След това се добавя месото, пържените картофи, пържения лук, доматчета, нарязани на разполовени филийки, краставички, нарязани на ситно. Дюнерът се завива, така че долната страна на питката да се прегъва навътре, за да не потече сос. След това се навива точно както палачинките.
По желание може да се добави прясно накълцано зеле.
 
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         18.226.4.249           Събота          21.12.2024, 09:10