Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Диети » Бананова диета
Бананова диета
Кой е казал, че бананите трябва да се изключат от менюто по време на диета? Банано-млечната диета е много ефикасна - за три дни може да свалите до три килограма.
И това изобщо не е изненадващо. Млякото отдавна се счита за продукт, който стимулира загубата на тегло. Освен това проучванията показват, че ако изключим напълно млякото от диетата си, ще отслабнем много по-трудно, тъй като организма усеща липсата на калций.
Бананите са много полезни за човешкото тяло. Те наистина са висококалорични, но са източник на фибри, витамини и минерали. В тях се съдържа целулоза, нишесте, калций, магнезий, цинк, желязо, пектин, витамини А, С, Е, Б, както и глюкоза и захароза. Бананите не съдържат мазнини, което е полезно за намаляване на холестерола.
Те са източник на енергия и бързо засищат глада.
Банановия режим е подходящ предимно за тези, които имат проблеми с червата. Експерти твърдят, че бананите стимулират подновяването на епител и слуз, които предпазват вътрешната стена на стомаха. Желателно е преди да пристъпите към спазването на този режим да се консултирате с вашия лекар, тъй като банановата диета е много строга,
изисква издръжливост и определено здравословно състояние. Бъдете внимателни!
Преди да започнете диетата подгответе тялото си - започнете с подготвителни дни. През този период не яжте нищо пържено, мазно, солено или сладко.
Пийте зелен чай или негазирана минерална вода.
Банановата диета е изключително проста, но трябва да се спазва стриктно, като продължителността и е не повече от три дни. Всичко от което се нуждаете е мляко и банани.
 
Дажбата за деня е три банана и три чаши обезмаслено кисело мляко, разпределени на части за няколко хранения. Предлагаме ви и втори вариант, който е по-лесен, но не по-малко ефективен. Може да се спазва от три до седем дни. Всеки ден се изяждат около 1,5 кг банани. Пие се зелен чай без захар в неограничени количества.
Дневната дажба калории трябва да е около 1300 ккал. Ако спазвате диетата една седмица може да си позволите две яйца, за да компенсирате липсата на протеин, който се съдържа в банана, но в много малки количества.
Банановата диета нормализира работата на червата, активира обмяната на веществата, подобрява състоянието на кожата. Бананите съдържат калий, който има диуретично и слабително действие, така че тялото естествено се прочиства от токсини и отпадъци. Загубата на няколко излишни килограма ще бъде достойно възнаграждение за вашето търпение и последователност. Резултатите от банановата диета ще се задържат дълго, ако след приключването и се въздържате от използване на мазни и сладки храни в големи количества. Ако не може да устоите на кулинарните изкушения, загубените килограми ще се възвърнат бързо.
Успехът на банановата диета до голяма степен зависи от правилния избор на банани. Изберете банани с тънка кожа, жълти, не много големи. Не взимайте зелени банани, защото те не са узрели и не са подходящи за консумация. Неузрелите банани съдържат неразтворимо нишесте, което не се смила и може да предизвикат проблеми с червата.
 
Форум » » » Диети » Бананова диета
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         3.147.76.139           Петък          19.04.2024, 01:07