Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Медицинска Астрология » Диета за Рибите
Диета за Рибите
На Рибите им е нужна храна, богата на протеини, която дава енергия и правилно функциониране на клетките. Протеините освобождават клетката от ненужното количество течности. Те помагат за изграждане на мускулите и помагат да се съхрани изправената стойка. Ако в менюто преобладават захари и мазнини, осанката веднага започва да се деформира, което се отразява на червата и стомаха. Храната не трябва да се преварява, защото стените на червата не могат да се справят с функциите си да предвижват храната с вълнообразни движения.

За обезпечаването на организма с протеини помага постното месо, яйцата, рибата, сиренето, киселото мляко и орехите. Здравето на Рибите в голяма степен зависи от наличието на железен фосфат в кръвта, който способства за храненето на организма с кислород. При неговия дефицит може да възникне анемия, ниско кръвно налягане, депресия, заболявания на жлезите с вътрешна секреция, отоци и тъпа пулсираща болка в главата. Всичко това може да бъде съпроводено с чувство на умора. За щастие, тази сол присъства в обикновената храна, но част от нея се унищожава при варене. Много полезни са спанака, говежди черен дроб, постно говеждо месо, фасул. Жените и децата като правило в голяма степен страдат от дефицит на желязо. Жените го губят по време на месечния си цикъл, а на децата е нужен, за да растат.

Зодиакалният минерал на Рибите е - органичния йод. Неговата липса предизвиква увеличение на щитовидната жлеза, прекалена сухост на кожата и разстройства в терморегулацията. На Рибите може да им бъде хладно, когато на всички е топло. Най-добрият източник на органичен йод са продуктите на морето и океанската риба. Йодираната сол е неудовлетворителен източник. Растенията, които хармонират на знака са - девисил и морски водорасли.

 
Форум » » » Медицинска Астрология » Диета за Рибите
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         3.22.51.241           Четвъртък          18.04.2024, 12:19