Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Медицинска Астрология » Диета за Скорпиона
Диета за Скорпиона
Скорпионите обичат да хапнат вкусно, но не умеят да готвят, освен ако Луната и Венера не са в добра комбинация. Имайки високо съдържание на липиди в кръвта, Скорпионите трябва да избягват тлъста храна. Наситените мазнини от животински произход са причината за високия холестерол, високо кръвно налягане и сърдечни пристъпи. Премахвайки мазнините от месото, избягването на масло и сметана, може да се стигне до нужния баланс. Освен това, нискокалоричната храна помага да се съхрани теглото в норма, което е трудно в зряла възраст. За да се обезпечи на организма линолова киселина е необходимо да се използват наситени растителни мазнини. Храненето трябва да съдържа много протеини и да включва освен постно месо, морски продукти, дивеч, яйца, кисело млеко, орехи и бобови растения.

Минералната сол на Скорпиона - калциев фосфат помага за възстановяване на епителната тъкан и помага да се запази естествената съпротива на организма към болести, предотвратявайки струпването на органични шлаки. Често пъти първия признак на дефицит на такава сол е хрема, респираторни инфекции. Недостигът й може да предизвика възникването на гнойни огнища, плеврити, бъбречни разстройства и болести на черния дроб.

За да постъпва нужното количество от този елемент, трябва да се употребяват свежи плодове и зеленчуци. Основни източници са - лук, аспержи, зеле, чесън, горчица, репички, вишни, синя слива.

Растенията, които Скорпиона може да използва за хранене и лечение - базилик, коприва, пелин. Трябва да допълва храната си с витамините С, Е и групата В и с препарати, съдържащи желязо.

При констипация /запек/ е желателно да се избягват разхлабителните таблетки. Те облекчават само симптомите. Пресни плодове и зеленчуци, съдържащи целулоза храни , червени чушки, петмез, са по-доброто решение.

 
Форум » » » Медицинска Астрология » Диета за Скорпиона
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         3.14.132.214           Събота          20.04.2024, 06:11