Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Медицинска Астрология » Телец
Телец
Управляваща планета Венера. Противоположен знак Скорпион. Елемент Земя. Качество постоянен.

[j]Телецът влияе на гърлото, шията, евстахиевата тръба, шийните прешлени. Болестите на този знак са – астма, болести на гърлото, болести на кръвообращението. Потребност в храната от натриев сулфат. Растения – бъз, киселец. Витамини – А и Е. Метал – мед. Трябва да включва в диетата си морски дарове, артишок, зеле, лук, цвекло, тиква. Трябва да развива оптимизъм и отстъпчивост. Трябва да избягва – упоритостта и угаждане на своите слабости и желания.

В повечето характеристики за Телец се казва, че е земен, меланхоличен, постоянен, плодовит. Тези ключови думи не могат да дадат ясна картина за физическото и умствено състояние на хората, родени под този знак.

Телецът, като своя символ е миролюбиво създание, докато не го изплашат или не го раздразнят. Ако това се случи, той се хвърля в атака с врага, независимо от силата и ръста.

Физически, Телецът обладава голяма жизненост и издръжливост, но тази енергия не възниква сама. Тя трябва да бъде стимулирана отвън – от условията или от хората. Телецът лесно се поддава на влиянието на хора, в хороскопите на които преобладава влиянието на Лъв, Скорпион и Водолей. Планети, разположени в момента на раждането му в тези знаци, могат да повлияят на сърцето, половите органи и краката в частта под коляното.

Телецът дълбоко се страхува от болести. Той е склонен да предполага най-лошото и да вярва на тези, които му го казват. Трябва да култивира по-оптимистичен поглед и да не забравя, че природата го е надарила с огромна издръжливост и съпротива на болестите. Най-често срещаните недъзи са инфекции на гърлото, болести, свързани с ларинкса, шията, ушите, долната челюст, половите органи, дифтерит, базедова болест, ангина, астма, болести, свързани с преяждането.

Обикновените болести, например простуда и ангина, лесно се преодоляват от другите хора, но за Телеца могат да се окажат сериозни. Това е така, защото инфекцията поразява най-важните органи за този знак. Затова не трябва да се пренебрегва лечението. Ако то се проведе в ранния стадий на инфекцията е напълно достатъчна инхалация с парата на вряща вода, в която е разтворено лечебно масло или мас.

Много е важно да не се отнася лекомислено към болестите на гърлото и трахеята, защото това страдание може да стане хронично. Впечатленията и опита в ранно детство се оказват решаващи за личността на Телеца. Домашните условия, чувството на любов, доверие и уважение – всичко това дълго влияе на характера и проявите му.

Характерна черта на Телеца е упоритостта при постигане на целите. Това, което представлява интерес и цел, се постига с голяма решителност и усърдие, а понякога и с упоритост.

Телецът е надарен с необикновени умствени способности. Ако в момента на раждане разположението на планетите е добро, той може да се занимава с наука. Търпението и упорството му позволяват да достигне академични резултати.

В любовта е склонен към голяма нежност. Предан е в съпружеския живот, но с него не винаги е лесно да се живее, защото има моменти, в които изпада в ярост и гняв, които са страшни. За радост, тези състояния са редки. В основата си Телецът е уравновесен и деликатен.

Телецът е много чувствителен към психическия и емоционален климат. Мислите на другите могат да му действат подсъзнателно, затова всички важни решения трябва да се вземат когато е насаме, на разходка в парка.

Влиянието на Телеца се изразява в решителност, енергия, мекота, дружелюбие, любов към домашния уют и доброжелателност. Венера – планетата на Телец, го е наградила с приятен глас и музикални способности, любов към красотата и всички видове изкуства. Патологичните качества на този знак – гняв, мрачни мисли, любов към разкоша, прекалена упоритост и безконтролни емоции, могат да предизвикат недъзи и в здравето, ако планетите на конкретния човек са разположени нехармонично.

 
Форум » » » Медицинска Астрология » Телец
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         18.233.223.189           Четвъртък          28.03.2024, 19:19