Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




 Пими ®

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » » » Медицинска Астрология » Лъв
Лъв
Управляваща планета Слънце. Противоположен знак Водолей. Елемент огън. Категория постоянен.

[j]Лъвът владее сърцето, жлъчния мехур, горната част на гръбначния стълб и гърба. Болестите на този знак са: болести на сърцето, аневризъм, стенокардия, болести на гърба и гръбначния стълб. Потребност в храната на магнезиев сулфат. Витамини С и Е. Метал - злато. Трябва да включва в диетата си цитрусови плодове, яйца, морски продукти, салати, кореноплодни растения. Трябва да развива такт и внимание. Трябва да избягва самонадеяност, прибързаност и възбуда.

Този, който се е родил под влиянието на блестящата неподвижна звезда - Слънцето около което се въртят всички планети от нашата Слънчева система е надарен с огромна физическа енергия и сили за възстановяване. Слънцето е източник на жизнена енергия и регулатор на жизнените сили на Земята. Животът на Лъва се характеризира с динамична интензивност и постигане на целите. Лъвът символизира сърцето на човека и съзиданието. Основните болести на този знак са свързани с този жизнено важен орган и неговите функции: атеросклероза, стенокардия, тахикардия, аневризъм.

При неблагоприятно разположение на планетите Лъва може да бъде подложен на краткотрайни повишавания на температурата, болки в областта на гърба и гръбначния стълб, двигателни проблеми. Лъвът е склонен към ревматизъм, менингит и се чувства зле, ако е принуден да стои в препълнено с хора помещение. Обикновено те не са склонни към продължителни хронични заболявания и много бързо преминават пристъпите на болест. Хората от този знак са страстни и в работата и в развлеченията и това може да им донесе болести, свързани с излишества.

Основно правило при този знак е да се контролира отдаването на Слънчева енергия, която му е в излишък. Нужна е умереност, която трудно се постига при буйния Лъв. Той се нуждае от възстановяване, например от следобеден сън или от краткотрайни почивки по време на работа. Недостатъчния сън може сериозно да подкопае здравето и да го лиши от възможност да работи активно и да изпълнява важните си задължения.

Лъвът е силен, праволинеен, честен, великодушен, съзидателен, увличащ, предан, романтичен, проницателен, с дълбоки чувства, добър и самоуверен. Разбира се никой Лъв няма да се откаже от такава характеристика, защото обича да го ласкаят, да бъде в центъра на вниманието, но в този знак има и отрицателни страни. Има и неразвити Лъвове, които носят качествата на самото животно. При неблагоприятно разположение на звездите Лъва е по скоро високомерен, отколкото горд, груб отколкото силен, чувствен, а не влюбен, покровителствен, а не добродушен. Може и да не е преднамерено жесток, но е склонен да игнорира правата на другите и да се превърне в тиранин и притеснител.

Даже и най-благородния Лъв е ленив и има тенденция да отлага работата си от ден за ден. Естествената смелост и увереност в щастливата звезда могат да го накарат да извърши рисковани действия, както в работата, задълженията, така и в хазарта.

 
Форум » » » Медицинска Астрология » Лъв
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт         174.129.140.206           Петък          29.03.2024, 08:09