Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Годишен Хороскоп за 2011 година

Водолей - Годишен хороскоп за 2011 година


Очаква ви прекрасна година. Сатурн, Марс и Уран ви помагат да затвърдите взаимоотношенията си с околните, като ги направите леки и приятни. Събирате плодовете на усилията положени през изминалата година, възможностите за усамотяване не са толкова много, но благодарение на своята общителност постигате много в бъдещите перспективи. Животът ви облекчава бремето на миналото и вие с надежда се устремявате към бъдещи успехи. Избрали сте правилната посока, просто я следвайте. Тази година е много благоприятна за нови контакти. Очертават се обстоятелства, които ви позволяват да обогатите знанията си и да преминете към ново ниво на сътрудничество. Вие се намирате в края на цикъла, време е да приключите с нестабилните ситуации и да ги анализирате.
От май 2011 година ви се предоставя шанс да разширите своята дейност, да я развиете или да започнете нов проект. Общуването с колегите става по-прозрачно, отношенията стават доверителни. Проявява се вашият дипломатичен талант. Отличен момент да реализирате своите намерения, идеи и проекти, които обещават да бъдат успешни. Стабилността на емоционалните ви връзки през тази година става основен приоритет. Нептун пробужда вашите неосъзнати затаени страхове, които провокират защитни реакции по отношение на вашия партньор. Влиянието на Венера поддържа вашите усилия по пътя за изразяване на любовта. Общата атмосфера е пълна с надежда в началото на годината. Любовните отношения са изпълнени с грижи и внимание. Появяват се източници укрепващи вашия съюз, установяващи хармония и влияещи позитивно на силата на любовта. Ако сте сами, то може да изясните своите потребности. Срещите, които имате през това време ви помагат за това. Ако сте необвързани, то ви предстоят нови срещи. Любовта от пръв поглед не е мит. Годината е добра от гледна точка на финанси. Вие може да умножите богатството си да се сдобиете с недвижим имот. Стремите се да установите ред в своите административни дела и счетоводство. В следствие на влиянието на Нептун вие може да се заблудите и да търсите финансови въможности там, където изобщо ги няма. Сатурн уравновесява ситуацията, като ви позволява да оправите грешките при необходимост. Реализмът е едно от вашите най-добри качества. Здарвият смисъл ви помага да избегнете неприятностите в бъдеще. Вие добре знаете, че вълнението и безпокойството по никакъв начин не способстват за правилното развитие на бизнеса ви и изключват много способи на действие, които вие контролирате в нормална обстановка. Препоръчва ви се да не преувеличавате и да контролирате безпристрастно ситуацията. Причината за вашатв емоционална нестабилност е въздействието на Сатурн, което е в състояние да развали вашите най-приятни и щастливи моменти.
Нептун способства да се дистанцирате от материалните размишления. Намерете точката на равновесие, която ви позволява да действате без напрежение, спестява ви много време и ви носи успех. Постепенно се увеличава вашата енергичност, особено при контактуване с околните. Новите знания също значително повишават нивото на вашата енергия. Импулсите на Слънцето и Венера непреодолимо привличат в живота ви повече удоволствия и наслади, които се отразяват благотворно на психичното ви състояние и могат да ви въодушевят. През юни активността ви достига кулминационната си точка, което ви позволява да изпълните всички планирани промени. Здравето ви през тази година ви радва, но се старайте да не се излагате на студ и стресови ситуации.
Папка: Годишен Хороскоп за 2011 година | Разгледан: 1984 | Добавил: Пими
Контакт         54.234.6.167           Петък          29.03.2024, 17:55