Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Годишен Хороскоп за 2011 година

Стрелец - Годишен хороскоп за 2011 година


Астрологичните тенденции през тази година ви обещават нов жизнен подем и способност за преодоляване на всички препятствия. Разположението на Юпитер и Плутон става причина за вашия оптимизъм и ви позволява да позабравите за ограниченията и тъжните мисли. Чувствате остра необходимост да се подсигурите и да установите личния си живот. Продължавате смело напред, времето е подходящо да проявите талантите си, да се заемете с активна дейност и да се концентрирате върху текущите задачи. Вашата кариера е авансцена на вашите мисли. От друга страна, не бива да показвате колко ви е тежко докато напредвате. Вие действате толкова бързо, колкото и мислите, затова е възможно да се появят относителни пречки. Необходимо е много равномерно да разпределяте работата си, за да избегнете умствените претоварвания и да не се върнете към песимистично настроение, сега когато се движите неотклонно по пътя към успеха. Би било хубаво да спирате на всеки час, за да оцените отстрани напредъка си и да прецените по-нататъшният план за движение. Не зацикляйте на детайлите, които не заслужават вашето внимание. От началото на юли 2011 година, вашите проекти започват да ви носят печалба. Тоналността на личния ви живот е малко смекчена в началото на годината. Вие си задавате много въпроси, отговорите на които не винаги са лесни. Независимо от това, дали сте сами или имате партньор, се появяват обстоятелства, които ви позволяват да затвърдите съществуващата връзка или да изградите нова, при условие че сте готови за промени и компромиси. Усилва се вашата привлекателност, с лекота убеждавате, омайвате, изразявате се все по-проникновено и действате емоционално.
Празниците са наситени с любов, благоприятни са срещите в спокойна обстановка в края на годината. Атмосферата около вас създава предпоставки за хармония. За вас главното е не само външността, вие търсите истински искрен човек, способен да се наслаждава нс малките радости на живота. За вас са присъщи нежността, вниманието, дипломатичността и вие не изневерявате на себе си. В сравнение с изминалата година финансовите въпроси вече не изглеждат толкова тежки. Съществуват обстоятелства, които в бъдеще опростяват ситуацията още повече, ако вие не изпуснете шанса си. Винаги има избор, но е хубаво да помислите за последствията, за да ги предотвратите. "Това което е направено, е направено", този израз много точно отразява вашата ситуация. Не ви достига търпение да прегледате финансовите си документи и да планирате дългосрочните разходи. Ако още през миналата година сте си поставили за цел да решите финансовите въпроси, то през тази година може да се изкушите да си направите почивка, да се насладите на първите резултати на новия успех. Нерядко има ситуации в които не ви разбират. Причината за това е разположението на планетите във вашия знак.
Вие приемате близко до сърцето всичко, което касае вашите увлечения и близки отношения. Въздействието на Плутон върху вас ви кара да жертвате себе си, за да защитите интересите на някои хора. Посоката на вашата реалност (Сатурн) има огледално отражение и в настоящия момент не отговаря напълно на типажа, който предатавяте пред окръжаващите. Би било хубаво да направите преоценка на ценностите си, преди да ги отстоявате по всички възможни начини, или просто да помислите къде са инстинските им слабости. Тази година изисква от вас много усилия. Някои дейности просто неможе да бъдат избегнати. Необходима ви е максимум енергия, за да изпълните ангажиментите си. Поддръжката на Сатурн ви позволява да запазите здравето си, но също така създава тенденция към инертност, свързана с вашия истински характер. Понякога се налага да се борите със стреса, но това няма да се отрази на общото ви здравословно състояние. Последните три месеца на годината се наблюдава нарастване на интелектуалната ви енергия, която удивително увеличава творческия ви потенциал и ви насочва към нови креативни идеи. Общото състояние на организма ви позволява да мобилизирате силите си за достигане на много сериозни цели.
Папка: Годишен Хороскоп за 2011 година | Разгледан: 1517 | Добавил: Пими
Контакт         18.117.182.179           Сряда          24.04.2024, 07:48