Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Годишен Хороскоп за 2011 година

Скорпион - Годишен хороскоп за 2011 година


 През тази година вие активно продължавате изпълнението на важните проекти. Малките планетни импулси през 2011 година изкарват на преден план социалните отношения. Парадоксално, но вие чувствате нужда да се затворите в себе си, да се уедините и даже да се изолирате от нуждата от промяна. Юпитер ви подтиква към реализация на вашите собствени амбиции, а Сатурн стимулира вашата креативност в много направления. Следват интензивни преходи от активно общуване към медитация, работните фази замествате с моменти на пълна релаксация и уединение. Към края на годината вашият обществен и професионален живот става лек и приятен. Оттегляте се малко от своите проекти, което ви позволява да оцените всичко отстрани и да продължите своята дейност. Това е много хубаво, особено ако се занимавате с научна дейност. Неочаквани разговори с колеги пораждат нови идеи и пробуждат вашата предприемчивост, което може да донесе добри резултати в бъдеще, ако отделите нужното внимание. Влиянието на Юпитер ви позволява да се концентрирате върху работата, да премахнете всички пречки и приключите много задачи, а след това да пристъпите към нови идеи и проекти. През тази година ви поняся истински ураган от страсти. Вие преобръщате важна страница в живота си, но следващата обещава да е наситена с потенциални възможности. Вашата чувствителност ви оваря нови врати. Много неща се променят, с изключение на постоянния ви партньор. През първата половина на годината е необходимо да си отговорите на много ключови въпроси. Не можете да ги избегнете, макар че някой от тях остават без отговор, защото вие сте свикнали да решавате проблемите без усложнения. За вас е сложно, но се постарайте да мобилизирате всички свои възможности, за да не изгубите контрол.
Бъдете уверени в себе си, иначе може да загубите първата битка. Вашият съвместен живот се изпълва с комфорт и удоволствия. Вашата съблазнителност излиза извън контрол, забелязвате, че окръжавашите и вашият партньор се стремят да общуват повече с вас, и ви станат по-близки. Това ви помага за решаването на някой основни проблеми, които ви безспокоят. Вие отново чувствате вкуса на живота, наясно сте с чувствата и емоциите си, живеете и продължавате напред.
Що се отнася до финансите ви, възникват срочни и неотложни въпроси. Възможно е постоянно да не ви достига време и да се появи чувство на безпокойство. Необходимо е да вземете строги мерки, за да преодолеете някои финансови проблеми. След това се появява възможност да се успокоите, съсредоточите и да разберете как да се разпорждате с парите си и определяте приоритетите си. Сравнявайте, оценявайте, не се поддавайте на изкушението просто да купите нещо, платете повече отколкото е необходимо, само в случай, че то наистина ви доставя удоволствие. Не рискувайте и прецизно оформяйте всички документи. Не са изключени грешки по невнимание, проверявайте на практика детайлите. Забелязвате вътрешни задръжки, струва ви се, че много бавно се движите по пътя към целта. Не се доверявайте на тези субективни стихийни впечатления, предизвикани от въздействието на Сатурн. Забавянето ви позволява да премахнете някои от грешките допуснати при изпълнението на проектите, а то значително подобрява общото положение на дейността ви. Хубаво обмислете повратите, които приема живота, интуицията ви подарява шанс. През тази година инвестициите носят печалба, не пренебрегвайте вътрешните си намерения. В началото на 2011 година жизнената ви енергия и здраве са на висота. Натрупването на прекомерна активност започва да влияе на целия ви организъм. Това води до влошаване на общото ви състояние и не е чудно, тъй като вие сте изразходили много енергия още през изминалата година. Необходимо е да забавите ритъма на живот, за да не навредите на здравето си. Избягвайте прекомерните умствени натоварвания. Хубаво е в началото на годината да си вземете малко отпуск, за да обмислите всичко добре, без да ви безпокоят. Здравият сън ви помага да възстановите нервната си система и емоционалното си състояние. Следете за храненето си. През есента сте в отлична форма.
Папка: Годишен Хороскоп за 2011 година | Разгледан: 2134 | Добавил: Пими
Контакт         3.14.70.203           Вторник          23.04.2024, 23:56