Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Годишен Хороскоп за 2011 година

Дева - Хороскоп 2011
Пренатовареността и пълната заетост в работата не ви позволяват да намирате много време за любимия си човек, но напразно. Именно през 2011 г. той може да не изтърпи и завинаги да ви тръшне вратата. Затова намерете свободно време и му отделете нужното внимание, още повече, че в този случай няма да съжалявате. А и работата не е заек да избяга, повярвайте! Не ви се препоръчва да започвате извънбрачни връзки, те непременно изплуват на повърхността. Най-доброто време за оправяне на личните неща е есента, а за нови запознанства - традиционно пролетта.
Началото на Новата 2011 г. може да ви подложи на финансова "диета", но не се вълнувайте, през пролетта всичко се оправя. Старайте се през годината да слагате по нещо настрана от заработеното, тъй като през този период възникват и много непредвидени разходи. През 2011 г. също не ви се препоръчва да имате обща работа с приятели и да организирате корпоративен бизнес, най-добре всичко правете сами. Освен това трябва да държите плановете си в тайна, далече от любопитни очи и уши. Здравето няма да ви създава особени проблеми, но следете за емоционалното си състояние и тонуса. По-често се усмихвайте, изхвърлете от главата си мрачните мисли, злобата, гнева и досадата, откажете се от вредните си навици.
Меркурий е покровителя на родените под знака на Дева. От всички планети в Слънчевата система, той се намира най-близо до Слънцето. За разлика от Близнаци, които се отнасят към въздушните знаци, Дева твърдо стой на земята, но ретроградното движение на Меркурий три пъти за една година, оказва объркващо влияние върху избрания курс. През 2011 г, ретроградният Меркурий през януари, май и септември може да предизвика обща внезапна тревога и да накара чувствителните Деви напразно да се суетят. Звездите препоръчват да не се безпокоите, а да записвате отрано всички свои планове, за да може в сложните моменти да не изгубите контрол над себе си и над работата си. През този период е по-добре да отложите решението на сложните финансови дела и просто да си починете.
Като цяло може да се даде следната прогноза за родените под знака на Дева: възможно е да се наложи да се сблъскате с необходимостта от въвеждане на ред в партньорските отношения и да сключите нови договори и контракти. Много време може да ви отнемат и новите делови запознанства, преговори и срещи. Вие сте в центъра на много събития, където има решаващо значение вашето семейно положение и умението ви да осъществявате надеждни отношения.
 Любовният ви живот през 2011 г. открива безгранични перспективи за официално сключване на брак. За тези, които вече имат сключен брак, 2011 г. може да стане повратна по отношение на прекъсване на тягостните отношения или оживяване на задремали чувства. Любовта за вас през 2011 г. може да окаже такова силно влияние, че макар да сте обикновено трезвомислещите представители на този уверен знак от Зодиака, можете да си "изгубите главата" и напълно да промените живота си. Не винаги това решение може да е положително по отношение подобряване качеството на живот и може по-нататък да предизвика много силно разочарование от новия партньор, а и в собствената адекватност. Звездите препоръчват да не си губите главата, а да се доверите на собствената си интуиция. Меркурий не винаги оказва хаотично влияние върху своите подопечни, затова периодите на просветления и точни отношения при вас преобладават.
Папка: Годишен Хороскоп за 2011 година | Разгледан: 2032 | Добавил: Пими
Контакт         3.16.66.206           Вторник          23.04.2024, 10:43