Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Годишен Хороскоп за 2011 година

Козирог - Хороскоп 2011
2011 г. може да ви донесе кардинални промени в личния ви живот - вероятно е да срещнете своята половинка. На това можете да разчитате през февруари, май, юни и септември. Ако нищо подобно не планирате, гответе се безразсъдно да се влюбите и увлечете. Доходите ви обещават да растат, за сметка на усърдието ви на основната ви месторабота. Може да се появят "излишни" пари, които през лятото вие с удоволствие да изхарчите за любимите си развлечения. Главното - не си губете ума и не се опитвайте да играете "на едро", взимайки участие в каквито и да било "суперизгодни" авантюри, което може да ви се случи през есента.
 Слушайте интуицията си, добавете и трезвия си разум и разчет и към Нова година портмонето ви може доста да понадебелее. Здравето ви е добре, ако не се подлагате на постоянни диети и физически упражнения - във всичко трябва да има мярка. Приемайте повече витамини. Пазете се и от нервни пренатоварвания, излишните вълнения не водят до никъде.
Хората, родени под знака на Козирога, ги покровителства планетата Сатурн. Това положение обещава на Козирога отлична 2011 г., когато най-накрая всички започнати по-рано неща, дават превъзходен доход, а всички нужни връзки укрепват до краен предел.
Тоест 2011 г. става за вас награда за достигнатите по-рано успехи. При това, тази награда се изразява както в материални ценности, така и в духовно удовлетворение и признание. Отстрани това може да изглежда като проста случайност, но всеки от вас знае, че успехът е заслужен с дългите години подготовка и полагането на неимоверни усилия.
Като цяло може да се даде следната прогноза за Козирога: откривате нови страници в своя живот, които ги предшества цял том жизнеописания, където е била проявена активност, енергия, сила и инициативност. Новите жизнени хоризонти водят до удивителни начинания и отварят нереални за по-рано перспективи.
Любовният ви живот през 2011 г. е доста оптимистичен. Тези от вас, които в предходните години са полагали много старание, но не са получавали взаимност, сега съвсем неочаквано, с невероятна лекота получават всичко желано. Това се отнася до всички възрасти. Даже Козирозите в зряла възраст или срещат добър спътник в живота си, с когото да построят тихото си семейно пристанище, или техните деца намират своето щастие, а на родителите си подаряват дълго чаканите внуци.
Папка: Годишен Хороскоп за 2011 година | Разгледан: 1967 | Добавил: Пими
Контакт         3.16.147.124           Петък          26.04.2024, 00:13