Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Годишен Хороскоп за 2011 година

Лъв - Хороскоп 2011
Верността не е най-силната ви страна, но през тази 2011 г. се постарайте да не правите необмислени крачки и да не бъдете под влияние на своите страсти и неуморното си влечение към експерименти. С това можете да разрушите стабилните си отношения. Във всичко останало ви се препоръчва да проявявате инициатива и да не чакате на празни ясли: ако някой много ви харесва, смело му определете среща. Това е особено актуално през пролетта и в края на годината. Във финансов план 2011 г. обещава да бъде благополучна, но не ви се препоръчва да взимате кредити - разплащането след това няма да бъде леко. Доходите ви постепенно и постоянно растат, макар че финансов пробив 2011 г. не обещава. В началото на годината се постарайте да не прахосвате спестяванията си, за да можете да избегнете кризата.
По-внимателно се отнасяйте и към здравето си. Коварна немощ или болест може да ви завари в най-неподходящия момент неподготвени, затова вслушвайте се в своя организъм и при първите признаци на неразположение търсете помощта на лекар. Пропуснатите "покрай ушите" сигнали могат да бъдат предвестници на сериозни заболявания, бъдете по-внимателни.
Лъвовете ги покровителства Слънцето. Безусловно Слънцето оказва влияние на всички знаци от Зодиака, но Лъвовете заемат почетното място на фаворит. От една страна сте любимци на самото Слънце, а от друга страна се обременявате с отговорности. Размера на отговорностите зависи пряко от заеманата длъжност в работата, както и от семейния статус. 2011 г. обещава на всички Лъвове сполука в работата и здрави семейни отношения, ако проявяват справедливост, щедрост и великодушие към цялото си обкръжение. Ако през 2011 г. се осмелите да се противопоставите на волята на небесата и започнете да проявявате признаци на опърничавост и тираничност в постъпките си, то вие може да си навлечете проблеми за няколко години напред. Слабите духом Лъвове, които започнат да избягват предначертаните от небесата пътища за преодоляване на трудностите, могат да платят със собственото си здраве.
Като цяло за Лъвовете може да се даде следната прогноза: могат да се случат кардинални жизнени промени, в резултат на получено наследство или криза в отношенията. В резултат на грижлива и усилена психологическа работа може да постигнете трансформация във възприятията на окръжаващия ви свят, да избегнете кризата и по новому да погледнете на такава важна съставна част от живота, каквато е секса. Любовния ви живот за 2011 г. крие много нееднозначности. Периодично попадате в самия център на любовните интриги, съблазняват ви и проверяват верността ви, затова е възможно да поискате да избягате колкото се може по-надалече, за да избегнете силните страсти. Много от вас през 2011 г. търсят тихо пристанище, за да могат да съхранят здравето си и да не банкрутират.
Папка: Годишен Хороскоп за 2011 година | Разгледан: 1897 | Добавил: Пими
Контакт         18.188.175.182           Събота          20.04.2024, 00:48