Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Годишен Хороскоп за 2011 година

Овен - Хороскоп 2011
През 2011 г. никак няма да можете да се оправите със своите привързаности, с линията си на поведение, с количеството емоции, хвърляйки в шок своите любими с некоординираното си поведение. Затова, бъдете готови да пиете валериан, когато постъпят с вас по същия начин. Отношенията ви се стабилизират във втората половина на годината, вие намирате търсената хармония, а в края на 2011 г., ако все още сте свободни, могат да ви очакват многообещаващи запознанства. Финансовата ви стабилност се върти около спестяванията ви. Необмислен риск през март, юни и август може да доведе до тяхната загуба, а през ноември, напротив, може да ви се предостави добра възможност да спечелите. Новата година може да ви зарадва с дебелината на портфейла ви.
Здравето ви изцяло и напълно зависи от емоционалното ви състояние. Позитивното ви настроение може да ви помогне да подминете болестите, а дотегливото хленчене и оплакване да доведат до неразположение и падане на силите. Любовни преживявания също не се препоръчват, особено през есента, когато могат да се обострят хронични заболявания. В останалото време, обичайните препоръки за здравословен начин на живот - добре почивайте и добре се хранете.
Хората, родени под знака на Овен, ги покровителства войнствения Марс. Планетата Марс в началото на годината е в ретроградно, движение в съзвездието Лъв, затова Овните през тези дни може да са малко неразположени. Не си струва да се разстройвате по този повод, тъй като това състояние е временно. Но вие трябва да сте готови за това, че през 2011 г. често ще се борите с умората и ще търсите в себе си сили, за да свършите работата си. Тази година може да стане за вас спокоен период на своеобразна почивка от активния и хаотичен живот. Видимо е дошло време да се обърнете към духовното начало и да намалите зависимостта от съблазните на цивилизацията.
Като цяло може да се даде следната прогноза за Овните: налага се да бъдете търпеливи и да сте готови да се жертвате, да наблюдавате и да чакате своя час. Ако се отнасяте спокойно към неизбежното и се заемете с развиване на своята духовност и милосърдие, то късмета няма да ви забрави. Възможно е да се появят нови интереси, да се открият неведоми от по-рано хоризонти и животът да засияе с нови цветове. Творческите натури могат да придобият нови сили и да създадат прекрасни шедьоври през този период, което е доста по-трудно да се направи в наситените със събития години.
Тези Овни, които тръгнат срещу природата си, могат в доста по-малка степен да предизвикат възхищение у своите близки, в най-лошия случай може навредят на здравето си. Ако не искат да бъдат изолирани от обществото, е необходимо повече да се вслушват в съветите на астролозите, в народните поличби и предзнаменования, както и в собствените си усещания, а не да изпитват собствените си сили в борба с висшите сили.
На любовния фронт през 2011 г. хороскопът предвещава доста спокойна и доброжелателна година. Страстите от мексиканските сериали минават в страни от Овните. Това е за добро, тъй като лесно привързващите се Овни няма да си навлекат обременителни запознанства, които могат да ги докарат до възможни безсмислени разходи, и е напълно възможно да стигнат и до безумни дългове. Освен това, спокойните отношения ви избавят от опасни за здравето изблици на емоции.
Папка: Годишен Хороскоп за 2011 година | Разгледан: 2894 | Добавил: Пим
Контакт         3.238.228.191           Четвъртък          28.03.2024, 12:24