Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalХороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Годишен Хороскоп за 2011 година

Рак - Хороскоп 2011
Раци, вие обичате да потъвате в дългове, но през 2011 г. се постарайте да не допускате това, а всички минали кредити връщайте акуратно и в срок. През февруари Раците могат да очакват много отговорна и печеливша работа, която трябва да приемат и да проявят при това цялата си сериозност и отговорност. 2011 г. обещава да бъде материално приятна. За каквито и да било стабилни отношения в личния живот засега е рано да мислите - има прекалено много външни обстоятелства и подводни течения. Обаче през пролетта ви се предоставя възможността да се заемете със себе си и със своя любим. Постарайте се да не го задушите с любовта и ревността си. Лятото обещава да е романтично - да има и нови запознанства, и тайни страсти. В края на 2011 г. очаквайте сюрпризи от любимия си, както приятни, така и не толкова приятни. Тонусът на организма ви е подложен на различни състояния, здравето ви може да ви разиграва от време на време, необходимо е да му отделите сериозно внимание и да обръщате внимание на всяко неразположение. Борете се с проверени средства - дневен ред, дозирани физически натоварвания, добра храна. Старайте се повече време да отделяте на семейството си.
Родените под знака на Рака ги покровителства Луната, най-близкия до Земята небесен обект. От памтивека поетите са възпявали Луната, тя се счита за покровителка на всички влюбени и оказва пряко въздействие на световния океан на Земята. Луната по време на движението си преминава през всеки знак от Зодиака за две и половина денонощия, затова вие сте много впечатлителни и мнителни. Вие сте надарени с отлична интуиция и затова често предпочитате да си останете вкъщи, тъй като чувството ви за самосъхранение ви подсказва да стоите далече от излишните преживявания и силните емоции. През 2010 година можете да оставите обичайната си предпазливост и смело да излезете на светло.
Не само Луната през тази година е във ваша защита, но и Слънцето проявява загриженост за вас. Не бива безогледно да се впускате в авантюри, защото това може да доведе до печални последици.
Като цяло прогнозата за Раците е следната: трябва да се заловите здравата със собственото си образование, тъй като 2011 година дава уникални възможности по отношение на духовното наставничество, намиране на мъдър учител и подобряване на собствените си способности. Препоръчва ви се да обърнете особено внимание на повишаване на образованието си в сферата на юриспруденцията, адвокатурата, публицистиката и религията. Голяма полза може да донесе и посещението на далечни страни и общуването с чужденци.
Любовните преживявания през 2011 г. отбелязват нови перспективи в развиването на старите отношения, и появата на нови запознанства и романтични връзки. За тези от вас, които вече са сключили брак, настъпват положителни промени. Но ако старите връзки вече са се изчерпали, то е дошло време да станете отново свободни и да дадете свобода и на своя спътник. При това звездите свидетелстват, че бившите съпрузи може да съхранят приятелски отношения и да продължат да си оказват подкрепа един на друг. Но ако охлаждането на отношенията е настъпило само от умората от бита и финансовите неуредици, то 2011 г. е отлично време за преоценка на ценностите и възобновяване на изгубената страст със старите партньори. Трябва да обърнете внимание на това, че вашият успех и сполука по равно трябва да разделите и с вашите избраници, затова не трябва да правите погрешни изводи и да разрушавате старите привързаности.  Неуравновесеност и неконтролируеми емоции могат да доведат до фатални за отношенията последствия.

Папка: Годишен Хороскоп за 2011 година | Разгледан: 2070 | Добавил: Пими
Контакт         3.235.147.50           Вторник          06.06.2023, 04:16