Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Годишен Хороскоп за 2011 година

Рак - Хороскоп 2011
Раци, вие обичате да потъвате в дългове, но през 2011 г. се постарайте да не допускате това, а всички минали кредити връщайте акуратно и в срок. През февруари Раците могат да очакват много отговорна и печеливша работа, която трябва да приемат и да проявят при това цялата си сериозност и отговорност. 2011 г. обещава да бъде материално приятна. За каквито и да било стабилни отношения в личния живот засега е рано да мислите - има прекалено много външни обстоятелства и подводни течения. Обаче през пролетта ви се предоставя възможността да се заемете със себе си и със своя любим. Постарайте се да не го задушите с любовта и ревността си. Лятото обещава да е романтично - да има и нови запознанства, и тайни страсти. В края на 2011 г. очаквайте сюрпризи от любимия си, както приятни, така и не толкова приятни. Тонусът на организма ви е подложен на различни състояния, здравето ви може да ви разиграва от време на време, необходимо е да му отделите сериозно внимание и да обръщате внимание на всяко неразположение. Борете се с проверени средства - дневен ред, дозирани физически натоварвания, добра храна. Старайте се повече време да отделяте на семейството си.
Родените под знака на Рака ги покровителства Луната, най-близкия до Земята небесен обект. От памтивека поетите са възпявали Луната, тя се счита за покровителка на всички влюбени и оказва пряко въздействие на световния океан на Земята. Луната по време на движението си преминава през всеки знак от Зодиака за две и половина денонощия, затова вие сте много впечатлителни и мнителни. Вие сте надарени с отлична интуиция и затова често предпочитате да си останете вкъщи, тъй като чувството ви за самосъхранение ви подсказва да стоите далече от излишните преживявания и силните емоции. През 2010 година можете да оставите обичайната си предпазливост и смело да излезете на светло.
Не само Луната през тази година е във ваша защита, но и Слънцето проявява загриженост за вас. Не бива безогледно да се впускате в авантюри, защото това може да доведе до печални последици.
Като цяло прогнозата за Раците е следната: трябва да се заловите здравата със собственото си образование, тъй като 2011 година дава уникални възможности по отношение на духовното наставничество, намиране на мъдър учител и подобряване на собствените си способности. Препоръчва ви се да обърнете особено внимание на повишаване на образованието си в сферата на юриспруденцията, адвокатурата, публицистиката и религията. Голяма полза може да донесе и посещението на далечни страни и общуването с чужденци.
Любовните преживявания през 2011 г. отбелязват нови перспективи в развиването на старите отношения, и появата на нови запознанства и романтични връзки. За тези от вас, които вече са сключили брак, настъпват положителни промени. Но ако старите връзки вече са се изчерпали, то е дошло време да станете отново свободни и да дадете свобода и на своя спътник. При това звездите свидетелстват, че бившите съпрузи може да съхранят приятелски отношения и да продължат да си оказват подкрепа един на друг. Но ако охлаждането на отношенията е настъпило само от умората от бита и финансовите неуредици, то 2011 г. е отлично време за преоценка на ценностите и възобновяване на изгубената страст със старите партньори. Трябва да обърнете внимание на това, че вашият успех и сполука по равно трябва да разделите и с вашите избраници, затова не трябва да правите погрешни изводи и да разрушавате старите привързаности.  Неуравновесеност и неконтролируеми емоции могат да доведат до фатални за отношенията последствия.

Папка: Годишен Хороскоп за 2011 година | Разгледан: 2118 | Добавил: Пими
Контакт         3.136.154.103           Събота          20.04.2024, 09:49