Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalХороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Годишен Хороскоп за 2011 година

Риби - Хороскоп 2011
През 2011 г. може да намерите своята любов по време на пътувания или из дебрите на Интернет. Не пренебрегвайте случайните запознанства - кой знае, може от това да излезе нещо по-голямо? Но началото на годината не предвещава никакви сериозни промени: наслаждавайте се на пълната си свобода, общувайте с приятели, флиртувайте и интригувайте. На вас обаче, не се препоръчва да започвате служебни романи. Вашите пари през тази година не обичат риска, така че не се опитвайте да играете "на едро", влагайки ги в съмнителни сделки и предприятия. По-добре е да увеличите това, което вече имате и вашите доходи стават стабилни, радвайки вас и вашите близки.
През лятото ви се предоставя допълнителна възможност да спечелите, а в края на 2011 г. може да ви се наложи да връщате натрупаните дългове. Здравето ви изисква съсредоточено внимание и внимателно полагане на грижи - не се нагърбвайте с голямо количество работа, както и с физическо натоварване. Пазете диета, режим за сън и почивка. През пролетта могат да ви дебнат обостряния на хронични заболявания - дайте си почивка, употребявайте витамини. Най-доброто време за начало на комплексно лечение на вече установените хронични болести е началото на есента.
Нептун е покровителят на родените под знака на Риби. Покровителства ги планетата, която още се нарича планета на илюзиите, мечтите и фантазиите. Но през февруари 2011 г. Нептун заплашва своите подопечни да ги замеси в лъжи, непочтеност, машинации и даже в престъпления. Тези от вас, които предпочетат просто да плуват по течението, могат даже да не разберат как са се оказали в центъра на конфликта и няма да имат обяснение за случващото се. Звездите препоръчват да не се отнасяте пренебрежително към съдбата си и да започнете да привеждате делата си в ред. Тези, които в опита си да се измъкнат на твърдия и сух бряг, продължават да лъжат и да се извъртат като хлъзгава риба, още по-трайно се закачат на кукичката на недоброжелателите и може да бъдат обвинени във всички мислими и немислими грехове.
Като цяло може да се даде следната прогноза за Риби: неочаквани удари на съдбата могат да предотвратят проявата на оригиналност на съжденията, пределната честност и откровеност, а също и приложението на новите технологии. В това число ви се препоръчва да прибегнете до помощта на Интернет, за да се освободите от злобните клевети и да се сдобиете с нужната ви информация. Препоръчва ви се да бъдете внимателни, тогава няма да пропуснете своята фортуна и получавате прозрение. Можете да намерите заслужена свобода, да наложите необходимите реформи и даже да организирате революция от локален мащаб, за да направите окръжаващите по-отстъпчиви и сговорчиви.
Любовният ви живот през 2011 г. е богат на събития, при това са възможни странни и доста нетрадиционни предложения. Всичко се случва неочаквано и мигновено. Може да изгубите своите стари романтични връзки, но заедно с това близките приятели да ви станат любовници. Заедно с това, всичко е много объркано: голяма разлика във възрастта и социалния статус, нетрадиционни връзки.
По отношение на здравето звездите предупреждават за последствията от вредните навици, като алкохол, пушене и наркотици. Не си струва да потъвате в море от халюцинации, далече от действителността, тъй като при завръщането ви обратно, можете да се намерите на болничното легло или в психиатрична клиника. За да избегнете съблазните, ви се препоръчва периодично да правите щадяща диета, да се запишете във фитнес клуб и да не посещавате клубове, ресторанти и дискотеки, където можете с лекота да си изгубите главата.
Папка: Годишен Хороскоп за 2011 година | Разгледан: 2404 | Добавил: Пими
Контакт         3.235.147.50           Вторник          06.06.2023, 03:42