Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Годишен Хороскоп за 2011 година

Скорпион - Хороскоп 2011
През 2011 г. любовта замайва главите ви и така се носите по вълните през цялата година. Особено актуално това е през пролетта, когато вие сте способни да се увлечете дотолкова, че направо да си загубите главата. Лятото на 2011 г. също може да внесе хаос в емоционалния ви живот и вие да се замислите за разрив с предишния си избраник в полза на новия. Не бързайте - новия ви възлюбен едва ли може да ви предложи оковите на брака, а стария можете да изгубите безвъзвратно. Бъдете внимателни към своя любим към края на 2011 г., това може да ви помогне да оправите поразклатените в миналото отношения.
Финансовото ви положение е нестабилно - ту много, ту нищо. Обаче, ако през годината спестявате, то е напълно възможно да избегнете кризата. През есента има възможност за значително увеличение на доходите, което да ви помогне да посрещнете новогодишните празници с известни количествени натрупвания. Здравето обещава да не ви подвежда, особено ако вие му помогнете, съблюдавайки режим на сън и почивка и употребявайки в храната си само свежи, натурални продукти. Водете спокоен и уравновесен начин на живот, избягвайки излишния стрес и екстремални душевни сътресения, тогава болестите минават в страни от вас.
Хората, родени под знака на Скорпиона, ги покровителства Плутон и им оказва въздействие Марс. На първо място големите промени може да засегнат тези от вас, които са облечени с власт над другите хора. Хороскопът за 2011 г. показва, че започващите промени в съдбата, прогресират през цялата година, а е възможно и след това.
Като цяло може да се даде следната прогноза за Скорпионите: възможно е да се наложи да проявявате цялата си проницателност и красноречие, за да постигнете известна определеност в бизнеса и ежедневното общуване с близките си. Необходимо е да минете експресно обучение, при това трябва да проявите гъвкавост, бързина и ловкост. Природното ви любопитство и хиперактивност могат да ви помогнат да постигнете даже на пръв поглед непостижими цели.
Хороскопът за любовния ви живот през 2011 г. прогнозира голям брой приятни моменти при общуване с противоположния пол. Попадате в центъра на вниманието и ставате обект на внимание на много хора. Трябва ясно да разделите хората, на проявяващи искрен интерес и тези, които се стремят да решат своите си неща с близките си връзки с вас. Особено през февруари и август на любовния ви хоризонт може да се появят много хора, които изпитват въжделения към вас и може да се опитат да ви подчинят на волята си, възможно е дори и от най-искрени подбуди. Ако се отнесете предпазливо към установяването на нови запознанства и не забравите за старите си, проверени приятели и близки партньори, то вие може да избегнете фатални неприятности.
Папка: Годишен Хороскоп за 2011 година | Разгледан: 1802 | Добавил: Пими
Контакт         3.149.27.202           Четвъртък          25.04.2024, 04:29