Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Годишен Хороскоп за 2011 година

Стрелец - Хороскоп 2011
През 2011 г. преуспявате в получаването на различни заеми и кредити, но трябва да бъдете особено внимателни - не всичко, което блести е злато, а грешките могат да ви струват скъпо. Особено опасни в този смисъл могат да станат юли и ноември, когато е възможно да "вземете" крупна сума пари. Всичко препроверявайте и не се доверявайте на розови обещания.
В личния си живот преосмисляте отношението си към своите любими и гледате по-реалистично на техните качества. Неразумните и завишени изисквания може да доведат до разрив на взаимоотношенията, но ако зимно-пролетния "маратон" мине без загуби, то в края на пролетта се гответе да чуете сватбени камбани. Или просто да откриете сърцето на истински приятел. Проблеми със здравето не се предвиждат, но дръжте емоциите си под контрол - нервната ви система няма да ви прости постоянния стрес, който може да се превърне в неразположение.
 Стрелците ги покровителства планетата Юпитер, явяваща се основна планета в годишния хороскоп. Юпитер се счита за планета, отговаряща за щастието, а също така и за разширяване на всички отношения. Следвайки неосъзнатия призив на своя покровител, вие се намирате във вечен стремеж към разширяване на пространството около себе си и духовно развитие. Именно затова се представяте пред обкръжението си като вечно готови да се втурнете, ако не в бой, то готови да прокарвате нови маршрути.
През 2011 г. ви мамят далечни страни, но ако не ви се отдаде да организирате пътуване, то вие, като неуморими представители на този славен знак от Зодиака може да започнете да променяте всичко около себе си, да правите нови открития. През 2011 г. ви се препоръчва както никога да сте предпазливи, помнейки за това, че окръжаващите ви хора възприемат природната ви живост и желанието ви да вникнете във всички детайли, като глупава наклонност да поучавате всичко без особени основания за това. Да, действително, на вас ви се препоръчва през 2011 г. да позатегнете образованието си, иначе всичките ви опити да организирате работата си може да изглеждат смешни, тъй като некомпетентността може да бъде забелязана от всички участници в събитията.
Тези от вас, които имат добра базисна подготовка, имат възможност на базата на знанията си да вдигнат устойчив строеж. Това може да бъде буквално строеж на нов дом или създаване на нов бизнес, в това число и информационния бизнес. Като цяло може да се даде следната прогноза за Стрелците: в стремежа си към умножаване на своето състояние /движимо и недвижимо/ и намирането на нови полезни връзки, на вас може да ви се наложи да проявявате дипломатичност и култура на поведение. Ако успеете, както следва да затегнете своето образование и да съхраните здравето си, то в края на годината ви очакват много пари, шикозни подаръци /от хора или от съдбата/ и нов дом.
Любовният ви живот през 2011 г. се отличава с наситеност и щедрост. Проявявате щедрост в отношенията със своите романтични партньори, затова привличате голямо внимание от страна на противоположния пол. Твърде увлечените от вас рискуват просто да раздадат цялото си състояние, при това няма никаква гаранция, че романтичните връзки няма да се скъсат, в момента, в който подаръците секнат.
Папка: Годишен Хороскоп за 2011 година | Разгледан: 1834 | Добавил: Пими
Контакт         3.92.84.253           Петък          29.03.2024, 17:58