Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)




Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Годишен Хороскоп за 2011 година

Везни - Хороскоп 2011
Във финансов план на вас ви се иска да направите нещо грандиозно, или всичко или нищо - това е девизът ви за 2011 г. Не е никак лесно да се отгатне бъдещето, но е много лесно да се направят глупости и да претърпите финансов крах, бъдете по-внимателни. Затова и печалбата в случай на победа е значителна. Бъдете особено внимателни с парите през пролетта и в началото на есента. Вече към края на 2011 г. ви се предоставят прекрасни възможности за допълнителни доходи.
Личните отношения обещават да бъдат неуравновесени - ту "развод и моминска фамилия", ту признания в любов до гроб. Любимите ви през 2011 г. са особено несговорчиви и нетърпими към промените в настроението ви. Избягвайте конфликтите, старайте се да не шокирате избраника си, иначе разрив действително може да има, вместо съвместно съществуване. Особено опасни в този смисъл могат да бъдат юни и октомври. Здравето ви не трябва да ви подвежда, но нервите ви могат да ви предадат. Старайте се да сдържате емоциите си, не се поддавайте на паника и унило настроение. Вашият ключ към доброто самочувствие е усмивката, и се отнасяйте с пренебрежение към всякакви дребни жизнени неуредици.
Хората, родени под знака на Везни, ги покровителства планетата Венера. Венера се счита за символ на красотата, изкуствата, разкоша и охолството. Движението на Венера през 2011 г. е разнопосочно. Промени могат да засегнат партньорските отношения и организацията на бизнеса, брачните отношения и кариерата на хората с творчески професии. Везните може да са проверявани на здравина и трайност: с ревност и подозрения в лъжа, може да се появят стари кредитори, при това не е задължително да бъдат от финансовата сфера. Възможно е стари познати да напомнят за оказана някога услуга и да поискат да им бъде оказана подобна услуга, може да ви се наложи да правите компромиси, за да не изгубите всички партньори и приятели. Само преминаването на ново ниво на разбиране устройството на окръжаващия ни свят, ви позволява да не изгубите позициите си. В противен случай може не само да изпуснете всички шансове за развитие, но и да стигнете до пълен банкрут.
Като цяло може да се даде следната прогноза за Везните: годината е посветена на установяване на нови и укрепване на старите партньорски отношения. Възможно е да се наложи да преразгледате вече действащите контракти, в това число и брачните и да сключите нови, съответстващи повече на истинското положение на нещата. Няма да ви се отдаде да останете встрани от колектива, няма да ви позволят да седите дълго настрани, а ви въвличат в самия център на събитията. Възвишената ви натура трябва да ви помогне да достигнете всеобщо равновесие без шумни скандали и противопоставяния. И както винаги, достатъчна е само една малка грешка на везните на справедливостта, която в бъдеще може да доведе до непоправим удар в деловата и личната сфера.
Любовният ви живот е прекалено скъп на обещания. Трябва тази година да посветите на укрепване на семейните връзки. Налага се не по-малко внимание да отделяте на децата и родителите си.
Папка: Годишен Хороскоп за 2011 година | Разгледан: 1815 | Добавил: Пими
Контакт         18.188.61.223           Вторник          23.04.2024, 09:03