Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalХороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Пиер Дако » Чистият Въздух


Синхронността

Явлението синхронност не се среща често. Дали ще се сблъскаме с него зависи до голяма степен от самите нас, тъй като ние сме крайната му точка. Също както, ако звукът на музиката е ужасен, това се дължи на лошокачествения електронен приемател или, по-рядко, на смущенията по пътя на сигнала.

Синхронност? „Синхронизираните" събития се случват по необясним начин. Внезапно ни спохожда късметът; това, което отдавна искаме, безпричинно се осъществява; случва се нещо, за което сме си мислили малко преди това; явява ни се телепатичен сън; обзема ни предчувствие, което се сбъдва. Идващите от миналото или от бъдещето сигнали отекват в психиката ни (понятието „сигнал" трябва да се разбира в конкретния му смисъл на радиовълна с определена честота). Така психиката на отделния индивид взаимодейства със заобикалящия го свят благодарение на колективното несъзнавано, заемащо цялото минало и вече съществуващото бъдеще. Затова понякога без видима причина се случват сходни събития. Психичното и физичното се държат като братя близнаци (еднакви обстоятелства в едно и също време). В края на краищата нали сме „побратимени" с космоса, както ще видим по-нататък! Понятието „случайност" вече не съществува!

Но внимание!
Мнозина са склонни да съзират синхронност навсякъде. Например: „Тъкмо си мислех за моя приятел, когото не бях виждал от пет години, и го срещнах." Двете събития несъмнено съвпадат, но срещата не е задължителна последица от мисълта на приятеля. Макар че знае ли човек?
Обаче ако вторият заяви: „Всъщност трябваше да съм на километър оттук, но незнайно защо минах от другаде, просто някакво смътно желание да се поразходя... което никога не правя; а и ви сънувах миналата нощ." Тук вече май имаме синхронност. Ако колективното несъзнавано непрекъснато ни информира, ако всички събития са абсолютно свързани, то тогава всичко би трябвало да бъде синхронно - след като е синхронизирано...
Докато солта и водата са отделени, с какво солта може да е полезна за водата и водата за солта? Ще кажем: това е вода, това - сол. Единство съществува само ако солта е станала част от водата и водата е поела солта.

Пиер Дако
Папка: Чистият Въздух | Добавил: Пими (12.02.2009)
Разгледан: 2537

Контакт         3.233.232.160           Неделя          14.07.2024, 06:16