Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalХороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Игри
Таро | Цветя
Речник Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

 Пими ® » Психология » Статии


Енерго информационно развитие и секс

Бележки за любознателния читател от позицията на предстоящия квантов преход

Факти: Честотата на Шуман /пулсът или ритъмът на Земята, която до 1994 год. беше 7.8 Hz през ноември 2003 год. вече достигна 13.0 Hz.
Земята ще бъде една от планетите, осъществили квантов преход към по-висши измерения. На 21март 2003 год. прецесионната точка на нашата планета навлезе в 30 градус на съзвездието Водолей, от този момент земята навлиза изцяло в Новата Епоха, която ще продължи 2160 години. Ние стоим на прага на глобални промени, за които говори Вернадски.

Квантов преход и смяна на земните полюси
Смяната на полюсите на нашата планета става през около 13 хил. Години, което води до глобална планетарна катастрофа и загуба на Съзнанието при всички живи същества /изтриване на паметта/.
Процесът на плавна смяна на полюсите се осъществява под ръководството на Космическите Учители, започнал е през 2000 година и ще приключи до 2013 година, когато земята окончателно ще навлезе в съзвездието Водолей.
При смяната на полюсите ще има период от три дни, през който електромагнитното поле на земята ще изчезне напълно. Ако човек СЕ НАУЧИ ДА СЪЗДАВА ОКОЛО СЕБЕ СИ ДУХОВЕН ЩИТ под формата на автономни многослойни торсионни защитни полета, той ще може да запази паметта си и да премине към новото стъпало на еволюцията в четиримерното пространство. Обаче, ако човек проявява агресия, страх, и низки желания /сексът и желанието за секс не е ниско желание за разлика от проявите на сексуалност познати в обществото като толерантна изява на любовта – бел. от ред./той АВТОМАТИЧНО ПРОПАДА В ТРИИЗМЕРНОТО ПРОСТРАНСТВО, дори и да има гореспомената защитна система. /Накратко, човек трябва да стане същество, неспособно да излъчва абсолютно никаква агресия./
И така, въпросът е как, като знаем за предстоящите събития, как бихме могли да ориентираме дейността по правене на секс в руслото на укрепване на нашето енергийно тяло. Другият път, по който сега върви човечеството на сексуални злоупотреби, това е път на гибел.

Папка: Статии | Добавил: Пими (09.06.2009)
Разгледан: 1870

Контакт         3.236.209.138           Вторник          28.03.2023, 18:06